A je se na co těšit? Jako každoročně, i letos festival slibuje pestrou porci multižánrových vystoupení, na kterých vystoupí oblíbení čeští i slovenští muzikanti. A když se řekne oblíbení, neznamená to, že je lidé znají jen z televizí a z novin. Po boku uznávaných hvězd se totiž na celkem 14 scénách představí i méně známé tváře mimo rybník mainstreamu.

Největší „bomby“ letos slibuje hlavní hudební scéna Central park. Nejen na ní se můžete těšit například na kapely Divokej Bill, Wohnout, Vypsaná fiXa nebo Lake Malawi. Scházet nebude Tomáš Klus, Barbora Poláková, písničkáři Xindl X s Pokáčem nebo Marta Jandová.
Video
Video se připravuje ...

„Cítil jsem, že v Bohnicích je až elita národa.“ Na začátky festivalu Mezi Ploty vzpomíná jeho šéf. Markéta Volfová, Lukáš Červený

Z divadelních prken pak nadšence přijedou bavit herci pražských divadel Na Fidlovačce, v Řeznické či MeetFactory. Z dalších lze zmínit HaDivadlo, Dádu Patrasovou či Vilmu Cibulkovou nebo Annu Polívkovou. A výčet jmen zdaleka nekončí, jelikož by byl zdánlivě nekonečný, nejlepší bude podívat se na program, který naleznete ZDE.

Kde: areál Psychiatrické nemocnice Bohnice, Ústavní 91
Kdy: 25. až 26. května celodenně
Vstupné: 420,- jednodenní, 750,- dvoudenní

Fotogalerie
6 fotografií