A za vše mohla právě tato akce. „Nedávejte, prosím, celý honorář Felixovi! On mi pak nic nedá!“ obrátila se Dáda na pořadatele akce. Hudebník si to ale nenechal líbit. „Prosím tě... Já ti je dám, ano?“ ohradil se nazlobeně směrem k manželce.

Felixovi vadilo, že mají s Dádou kšeft a ona přede všemi rozebírá soukromé věci. „Za celý život jsem domů přinesl hodně peněz, tohle od ní nebylo hezké. Samozřejmě, že se srovnáme,“ uklidňoval přítomné a snažil se působit, že se nic nestalo.

Mezi Dádou a Felixem ale po celou dobu akce panovalo napětí. Patrasová se totiž na svého muže zlobí, že veřejně mluvil o její nadměrné lásce k alkoholu. „Byla bych ráda, kdyby s tím přestal!“ řekla Blesku rázně Dáda, která alkoholismus vytrvale popírá, na což její muž také všemožně upozorňuje. „Podívejte... Pokud chce například někdo přestat kouřit a pořád ten tabák žmoulá, pak s tím prostě nepřestane,“ má dál jasno.

Video
Video se připravuje ...

Patrasová a Slováček na společné tiskové konferenci: Hádka kvůli pití a Aničce Luboš Procházka, Daniel Kristl

Rozdělené Velikonoce

Dáda a Felix stráví svátky každý po svém. Patrasová pojede s rodinou na chalupu, Slováčka pozvala jeho starší dcera René (46), s níž se dlouhých třicet roků vůbec nevídal, do Španělska

 

 

Video
Video se připravuje ...

Patrasová a Slováček v Blesku: Kvůli Aničce se vyhýbáme lidem! Luboš Procházka

Fotogalerie
50 fotografií