Je možné, že by se k sobě tito dva po všech strastech opravdu opět láskyplně měli? Hudební pár se zúčastnil tiskové konference v pražském podniku Cafe-Cafe, který prezentoval nejnovější výrobky z oblasti přírodní medicíny. Z toho nejvíce přípravky, která by mohly mít v kombinaci s medicínskými prostředky podpůrný vliv na rakovinu. A možná toto téma nešťastné partnery spojilo.

Jejich dcera Anička Slováčková prožila další ránu osudu, když jí lékaři opět diagnostikovali rakovinu prsu poté, co se z první ataky úspěšně vyléčila. Podobně tragické události přece jen semknou rodinu. Proč tedy neprozkoumat prezentaci výrobků, které by jejich dceři mohly třeba ulehčit?

Pár byl na sebe celou dobu přilepený a více než manžele připomínali spíš mladé milence. Byly vidět letmé doteky na rameni, významné úsměvy, ale i Felixova ruka šmátralka, která doputovala nějakým záhadným způsobem na Dádino stehno. 

Zatímco Felix byl spíše rezervovaný, tak bylo vidět, že královna dětských srdcí si užívala akci plnými doušky - čichala ke květinám, rozdávala úsměvy a od svého Felixe se nehnula ani na krok. A kdo ví, třeba se touto první vlaštovkou otvírá nová kapitola partnerského soužití plného pohody a lásky.

 

Video
Video se připravuje ...

Dagmar Patrasová a Felix Slováček Luboš Procházka, Daniel Kristl