Mezi manželským párem bylo znát napětí, které mohly způsobit Felixovy nedávné výroky o tom, proč Dáda pije. „Možná i kvůli mně,“ prohlásil v rozhovoru pro Aha! slavný muzikant. „Myslím, že můj manžel by mohl s těmito výroky přestat, viď? Ráda bych, aby už nic takového neříkal!“ svěřila během včerejšího rozhovoru bývalá královna dětských srdcí. „Podívejte se, to je, jako když chce kuřák přestat kouřit, ale pořád ten tabák žmoulá,“ rýpl si do své ženy kvůli jejímu vztahu k alkoholu Slováček.

Přitiskl Anife

Oba přitom na včerejším tiskovém setkání propagovali zdravý životní styl, přesněji řečeno konzumaci medů s houbami a bylinkami. „Dáváme si to každý den a to nás drží nad vodou,“ prohlásil Felix. Když pak k sobě během konference přitiskl Anife Vyskočilovou, které bylo přesně včera padesát, Patrasová prohlásila: „Tak odcházím, na shledanou.“ Nicméně nikam nešla, seděla dál a snažila se usmívat. Bylo zřejmé, že jí to ale radost neudělalo...

Video
Video se připravuje ...

Dagmar Patrasová a Felix Slováček Luboš Procházka, Daniel Kristl

Rozdělené Velikonoce

Dáda a Felix na včerejší akci prozradili, že letos budou mít rozdělené Velikonoce. „Mě pozvala dcera René do Španělska,“ svěřil hudebník. „Já pojedu s dětmi na chalupu, přijede i Anička,“ prozradila Patrasová, která v poslední době vystupuje v talk show režiséra Tomáše Magnuska (39).

Fotogalerie
57 fotografií