V těžkých chvílích Aničku vedle práce a přítele psychicky drží hlavně rodina. „Kapela, táta, brácha. To mě drží nad vodou. Na pódiu čerpám energii do života,“ svěřila se v novém rozhovoru pro Novinky.cz. Maminka se jí ale z výčtu kamsi ztratila... 

Mladá zpěvačka přiznala, že zatímco od táty si nechává v lecčem poradit, maminčiny názory už tolik nevyhledává. Dřív jsem se s ní radila o divadle, hlavně když jsem začínala v muzikálech. Hodně mi pomáhala s přípravou na přijímačky na konzervatoř. Teď ale tolik nehraju, zaměřila jsem se víc na zpívání,“ vysvětlila, proč ji to aktuálně táhne spíš za tátou, se kterým ji spojuje práce.

Dáda a Anička jsou navíc v hodně věcech úplně jiné. „Já jsem byla vždycky laxní, chci se cítit spíš pohodlně než být načančaná. Ona vždycky byla ten sexsymbol, ke kterému jsem měla naopak daleko. Módní trendy mi nic neříkají. Nikdy jsme si v tom moc nenotovaly,“ přiznala, co po mámě rozhodně nezdědila. 

Přítel jako požehnání

Koho si naopak nemůže vynachválit, to je její přítel. „Jsme spolu rok a půl a byl mi seslaný seshora. Byli jsme léta nejlepší kamarádi, nikdo kolem včetně nás si nedokázal představit, že bychom spolu měli cokoli víc. Úplně nečekaně se cosi zlomilo. Hodně se mnou prožíval tu první nemoc. Pro mě je požehnáním, s nikým mi takhle dobře jako s ním nebylo. Trápí mě na druhou stranu, do jaké se dostal situace: místo toho, aby plánoval svatbu, pomalu plánuje jiný věci. Zvládá to výborně a je mi neskutečnou oporou,“ svěřila se Anička.

Svatbu ale úplně ze zřetele nevypouští... „Ambici mít děti už nemám, ale svatba by byla hezká. Asi každá holka chce být nevěstou,“ přiznala. 

Video
Video se připravuje ...

Patrasová a Slováček v Blesku: Kvůli Aničce se vyhýbáme lidem! Luboš Procházka

Fotogalerie
52 fotografií