Jen co přišla z dalšího kola chemoterapie, šla si Anička Slováčková lehnout, aby načerpala dostatek nových sil.

Já vás všechny zdravím a chtěla jsem jen dodat nějaké povzbuzení pro všechny, kdo jsou po nějaké léčbě, nebo třeba i doma leží s nějakou virózou, chřipkou, nebo prožívají nějaký jiný zdravotní trable i nezdravotní, tak jsem vás chtěla jenom pozdravit a říct, že všechno dobře dopadne a že jsme v tom spolu. Já mám dneska po chemoterapii a jdu spát, probudím se pravděpodobně až ráno,“ vzkázala zpěvačka svým fanouškům z postele.

Ležela v ní, notně unavená, s kocourem na klíně a chystala se uložit ke spánku. To bylo teprve ve tři hodiny odpoledne a zpěvačka měla v plánu prospat se do růžova až do rána.

Není se čemu divit, v pátek večer ji totiž čeká velká show, kdy společně s ostatními interprety, včetně svého bratra Felixe (40) a otce saxofonisty Felixe Slováčka (80), vystoupí s orchestrem na koncertě Lady Carneval s největšími hity Karla Gotta (†80).

Slováčková nyní bojuje s rakovinou plic a nevzdává se ani na okamžik. A pokaždé, když načerpá dostatek energie, vstane z postele a vrhne se naplno do práce, která ji zcela naplňuje. Už jednou porazila rakovinu prsu a stejně jako všichni ostatní doufá, že se jí to podaří i tentokrát, s rakovinou plic.

Video
Video se připravuje ...

Anička Slováčková: Přerušila léčbu rakoviny! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
59 fotografií