Celá tato kauza vzbuzuje bouřlivé emoce. Dádě, co chytla na pasece žížalu, se lidé vysmívají, zlobí se na ni, ale někteří ji i litují poté, co „s dvojkou v žíle" způsobila nehodu. Anebo prostě jen nechápou, jak mohla něco tak nezodpovědného spáchat. Zdá se, že snad úplně každý k tomuto případu zaujal nějaké stanovisko. A nejinak tomu je v Divadle Hybernia, kde Patrasová účinkuje.

Respektive, kde Patrasová účinkovala. Podle jednoho ze zaměstnanců tohoto divadla totiž zatím rozhodně není v plánu, že by se měla tahle osmdesátková sexbomba objevit zpátky v titulní roli Sněhové královny. Ani teď, a se vší pravděpodobností ani v budoucnosti, a tak mají její alternace, tedy herečky Mahulena Bočanová (51) a Dádina někdejší skoro snacha Michaela Zemánková (37), o práci postaráno. Na rozdíl od Dády.

„Už s ní nikdo nepočítá do dalších termínů Sněhové královny. Sice se producenti nechali slyšet, že by jí možná časem dali šanci, ale pod podmínkou léčení, což se zatím nestalo. Paní Patrasová teď vůbec nekomunikuje, tak si ty dveře nadobro zavřela,“ prozradil zdroj přímo z divadla pro Expres.cz.

Původně to přitom vypadalo, že se bude jednat jen o jakousi pauzu v rámci trestu za ohrožení představení, na které měla herečka namířeno, když bourala. „Dohodli jsme se jako producenti, že ve zbylých představeních, která máme do konce února odehrát, paní Patrasová hrát nebude. Termíny pokryjí její alternace. Jak to bude dál, zatím nevíme," uvedla na sklonku roku pro Blesk.cz Lenka Pixová z produkční firmy Pixa, která má na starosti právě Sněhovou královnu, hranou v Hybernii.

Jak to vypadá, teď u je ale změna v obsazení muzikálu pro děti definitivní. Ani nůž, který jí v divadle položili na krk, zřejmě nezabral. Dáda zatím do protialkoholní léčebny nenastoupila a o ničem takovém zatím ani veřejně nepromluvila, a tak se jako lusknutím prstů její kariéra vytratila do neznáma. Dádin plán na rok 2019 na jejích oficiálních stránkách zeje až depresivní prázdnotou, žádné koncerty a žádná vystoupení.

A nic na tom pravděpodobně nezmění ani to, že si nyní Patrasová kajícně sype popel na hlavu: „Ano, pila jsem. Byla to jedna z největších pitomostí, které jsem v životě udělala. Nevím, jak mě mohlo napadnout řídit po flámu…“ řekla totiž pro Sedmičku.

VIDEO: Vánoční nehoda Dády Patrasové: Jděte do hajzlu, křičela

Video
Video se připravuje ...

Vánoční nehoda Dády Patrasové: Jděte do hajzlu, křičela Aktu.cz

Fotogalerie
69 fotografií