Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Milionová proměna Kim Kardashianové: Neuvěříte, kolik utratila za plastiky!

/
  • Milionová proměna Kim Kardashianové! Kolik utratila za plastiky a co všechno si nechala upravit?
    11. května 2019 ● 15:51

    Hvězda amerických reality show Kim Kardashianová (38) se během let stala modlou mladých dívek, které touží vypadat jako jejich idol. Jenže aby se jim to podařilo, musely by si sáhnout hluboko do kapsy. Experti pro deník The Sun spočítali, na kolik vyšly její různé kosmetické procedury a plastické operace! Z těch částek vám budou oči přecházet!

  • 1.

    Kim na Met Gala 2019

    Na prestižní módní události Met Gala 2019 Kim Kardashianová před pár dny doslova vyrazila dech všem přítomným hostům a fotografům, když předvedla vosí pas a nadupaný dekolt a zadek. Od začátku vysílání její reality show 'Keeping Up With Kardashians' se její vzhled radikálně změnil. Na kolik manželku zpěváka a rappera Kanyeho Westa (41) vyšly veškeré procedury?

    Kim Kardashianová
    Autor: profimedia.cz

    Kim Kardashianová
    Autor: profimedia.cz

  • 2.

    Zadek

    Kim byla odjakživa hrdá na své oblé ženské pozadí, na které se snažila rafinovanými outfity přitáhnout pozornost téměř na každém červeném koberci, kde se objevila. Podle renomovaných plastických chirurgů její pozadí v roce 2010 ještě nevykazovalo žádné známky lékařské výpomoci. Od té doby ovšem její chlouba prošla mnoha změnami. 

     

    „Po roce 2010 rozhodně podstoupila chirurgické zvětšení, pravděpodobně tukem, který byl odebrán z jiné části těla,“ svěřil magazínu The Sun plastický chirurg Dr. Flavio Urso-Baiarda. O dva roky později došlo k prvnímu viditelnému zvětšení.

    V roce 2016 její dlouho budované impérium, které založila na své kráse, málem zkolabovalo, když se na veřejnosti objevily její fotografie v plavkách. Její pozadí bylo plné ďolíčků a veřejnost začala pochybovat o pravosti jejích sexy fotografií, které se všude objevovaly. 

     

    Celulitida se začne tvořit, když je v zadnici tuku moc. „Vypadá to, jako kdyby si nechala injekčně nastříkat tuku mnohem více, než je schopna zvládnout,“ vyjádřil se doktor k fotografii.

     

    Pravděpodobné náklady: 917 tisíc korun

    Kim Kardashianová
    Autor: Foto: ara

    Kim Kardashianová
    Autor: Profimedia

    Kim Kardashianová jako obří Michelin
    Autor: profimedia.cz

  • 3.

    Pas

    Zatímco zadek se Kim v průběhu let zvětšoval, její pas se zmenšoval. Anestezioložka Natalie Voová si myslí, že za jejím vosím pasem nemusí nutně být žádná operace, ale pas se dá zmenšit i díky různým tvarovacím ošetřením.

     

    Kim se netají tím, že ráda nosí tvarovací oblečení a korzety, ale její vzhled na Met Gala rozhodně šokoval. Krásná trojnásobná maminka vynesla šaty v barvě kůže z dílny Mugler, které znázorňovaly její útlý pas. 

     

    Při pohledu na Kim někteří lidé dokonce naznačovali, že si nechala odstranit spodní žebra, aby docílila dokonalého tvaru přesýpacích hodin. Pravděpodobně šlo ale jen o pravidelné cvičení a velmi těsný korzet.   

     

    Pravděpodobné náklady: 190 tisíc korun (v případě odstranění žeber dalších 180 tisíc)

    2019 - Kim Kardashianová na párty po Met Gala
    Autor: Profimedia.cz

  • 4.

    Nos

    Ještě v roce 2007 byla Kim Kardashianová známá pouze jako asistentka a stylistka slavné Paris Hiltonové (38). Poté, co se proslavila svou domácí sexy nahrávkou a svou následnou reality show, doktoři si nemohli nevšimnout nápadné změny vzhledu nosu. 

     

    I přes její zapírání plastické operace, doktor Urso-Baiarda odhaduje, že podstoupila dva zákroky. „Nos měla mírně zahnutý, a to je nyní pryč. To se samo od sebe neodstraní,“ krčí rameny doktor. „Její původní nos byl větší než ten z roku 2019. I jeho špička byla původně posazena trošku níž.“


    I přes viditelné změny Kim stále trvá na tom, že veškeré možné změny jsou jen optickou iluzí šikovného týmu make-up artistů.

     

    Pravděpodobné náklady: 140 tisíc korun

    Kim Kardashianová v roce 2006
    Autor: Profimedia.cz

    Kim Kardashianová
    Autor: Foto Profimedia.cz﷯

  • 5.

    Vlasy

    Kim přiznala lékařskou výpomoc, pokud jde o její vlasy. Na čele jí totiž v minulosti rostly tzv. dětské vlásky. Jedná se o vlasy, které nikdy nedorostou výrazné délky a jejich růst začíná hodně nízko na čele. 

     

    V posledních letech s tím ale sexbomba žádný problém nemá, dá se tak předpokládat, že si nechala chirurgicky zdvihnout vlasovou linii. V roce 2008 měla proběhnout první operace, díky které se jí opticky prodloužil obličej a zvětšilo čelo. 

     

    Pravděpodobné náklady: 18 tisíc korun

    Kim Kardashianová v roce 2008
    Autor: Profimedia.cz

    Kim Kardashianová
    Autor: profimedia.cz

  • 6.

    Rty

    Doktor Urso-Baiarda se nechal slyšet, že rty Kardashianové se začaly zvětšovat v roce 2008, v době kdy její hvězda začala stoupat. 


    „Na dřívějších fotografiích se zdá, že má spodní ret přibližně o půlku větší než ten horní. To se ale časem změnilo a po několika letech byla jejich velikost téměř totožná.“


    Pravděpodobné náklady: 60 tisíc korun

    Kim Kardashianová v roce 2008
    Autor: Profimedia.cz

    3139258:full:true:true

  • 7.

    Tvář

    Okolo roku 2009 si odborníci všimli, že se Kim zvětšily tváře. „Zároveň si myslím, že jí trošku upravili i lícní kosti. Má je takové pozvednuté,“ říká doktor Urso-Baiarda. 


    Později, v roce 2013 tipují doktoři, že si Kim nechala provést jemnou změnu čelisti. Během let se stala mnohem výraznější. Lékaři to přikládají chirurgickým výplním. „Kim pravděpodobně využívá i radiovou frekvenci a botox,“ dodává doktor. 

     

    Pravděpodobné náklady: 120 tisíc korun

    Kim Kardashianová v roce 2008
    Autor: Profimedia.cz

    Kim Kardashianová
    Autor: Profimedia.cz

  • 8.

    Prsa

    I přesto, že její pozadí bylo s největší pravděpodobností několikrát zvětšeno, její prsa se podle lékařů zdají být v průběhu let relativně stejná. „Mohla mít implantáty, pokud ano, jednalo se jen o velmi lehké vylepšení,“ přidává svůj další postřeh doktor. Podle jeho názoru si nechala prsa zpevnit po porodu. 

     

    Pravděpodobné náklady: 300 tisíc korun

    CELKOVÁ CENA ZA PLASTIKY: cca 1 925 000 korun!

    Jediné, co má Kim na sobě, je přikrývka.
    Autor: GQ

    VIDEO: Kim Kardashianová a Kanye West se proletěli soukromým Jumbo Jetem. Stálo to skoro 5 milionů

    Fotogalerie
    112 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 8

mandat: Jeji matka pochazi z Gruzie,byla to znama zlatokopka a jeji deti jsou po ni. Na tehle komete je snad original ten konsky zadek.Neznam nikoho,komu se libi.

(12. 05. 2019 13:30)

Escaperoom: No nevím komu se toto zjevení může líbit asi fakt jen pošahanym amikum

(12. 05. 2019 08:10)

janka69: to je tak dovraždená postava , posťahovaná , vypchatá , prifúknutá.. je na nej ešte niečo pôvodné ?????

(11. 05. 2019 21:04)

mirkli: Šmárja, to hrozná ....., noto už každej doplní.

(11. 05. 2019 16:17)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy