Karel Gott (79) dnes a denně dokazuje, že ještě nepatří do starého železa. Společně se svou dcerkou Charlotte (13) natočil nový hit, a dokonce se přihlásil na instagram, sociální síť, která je populární především mezi mladými lidmi, celebritami a influencery. Pro své fanoušky dokonce natočil zdravici.

„Vážení a milí příznivci, vítám vás na svém prvním a oficiálním instagramovém účtu,“ hlaholil Slavík na krátkém videu, v němž se objevil v kostkované košili. Záběry vznikly pravděpodobně na balkoně jeho vily na Betramce. „Mějte se krásně v tento hezký sváteční den, oslavte ho každý po svém a těším se na vás, že se teď budeme vidět víckrát.“

Jenže bohužel, jeho profil měl doslova jepičí život. Přestože (anebo možná protože…) mu followeři naskakovali po tisícovkách, dostal se tenhle účet do hledáčku internetových hackerů, a Gott ke svému překvapení k večeru zjistil, že mu už dávno neříká pane.

„Pan Karel Gott si ve středu okolo poledne založil jediný pravý instagramový profil. Díky podpoře Leoše Mareše (43), který o tomto profilu informoval na svém instagramu, přibylo do večera 30 tisíc followerů. Krátce před 20. hodinou byl zřejmě profil pana Gotta napaden hackery, jelikož ani on sám se k němu nemůže dostat,“ napsala Super.cz zpěvákova mluvčí Aneta Stolzová.

„Pana Gotta velmi zaráží, že v průběhu večera někdo cizí založil další profily Karla Gotta, které se tváří jako oficiální. Jakmile bude vše vyřešeno, pan Gott bude o svém jediném oficiálním profilu na instagramu informovat prostřednictvím svého facebooku,“ doplnila mluvčí. Všichni jeho fanoušci nyní musí bedlivě sledovat jedinou sociální síť, ke které se novodobí bandité tak snadno nedostanou, a zároveň si dávat pozor na všechny falešné účty, které se za něj jenom vydávají - jak ostatně ve svých instastories varovala i Gottova dcerka Charlotte.

Miláček českého národa se každopádně svého instagramu vzdát nehodlá, a bude o něj bojovat všemi možnými prostředky. Tak jako v poslední době například modelka Andrea Bezděková (24), herečka Alice Bendová (45) nebo zpěvačka Anička Slováčková (23). Těm všem se ale podařilo nad hackery zvítězit. Nezbývá než doufat, že se i slavnému umělci podaří získat zpět to, co je jeho.

VIDEO: Znovuzrozený Karel Gott: Promluvil o vlastní smrti! Radil se o ní s manželkou

Video
Video se připravuje ...

Znovuzrozený Karel Gott: Promluvil o vlastní smrti! Radil se o ní s manželkou David Turek

Fotogalerie
41 fotografií