1. Kvalitní kosmetika vždy potěší

Kosmetický dárek udělá radost téměř každé ženě bez ohledu na věk. Jestliže si vaše maminka potrpí na kvalitní pleťovou péči, vsaďte na řadu Elixir Jeunesse od Yves Rocher, která chrání pleť před vnějšími vlivy a zabraňuje jejímu předčasnému stárnutí. Péče je vyvinutá speciálně pro potřeby suché pleti – hloubkově ji hydratuje, regeneruje, chrání před toxiny a účinně detoxikuje.

Kvalitní péče pomáhá předcházet předčasnému stárnutí pleti.
Autor: Yves Rocher

Pokud si nejste jistí, jaký typ pleti vaše maminka má, a tak si netroufáte na nákup pleťové kosmetiky, můžete jí pořídit tělový balzám. Ale ne jen tak ledajaký! Tělový balzám Onclé s kmenovými buňkami ošetřuje, zpevňuje, chrání a obnovuje vnitřní struktury pokožky při striích a jizvách. Redukuje celulitidu a je vhodný i pro stárnoucí a dehydratovanou pokožku.

Luxusní tělový balzám s kmenovými buňkami.
Autor: Onclé

2. Hi-tech vychytávka pro hladkou pokožku

Výhodou dnešních „dětí" je, že svým rodičům mohou dopřát technologické dárky, které před lety patřily do kategorie sci-fi. Patří mezi ně i epilátor BRAUN Silk-expert Pro 5 PL5137 IPL, který odstraňuje chloupky pomocí IPL záblesků. Tento model disponuje  senzorem odstínu pokožky s UV ochranou, který snímá tón pokožky 80x za vteřinu a přizpůsobuje intenzitu záblesku, a 10 stupni intenzity záblesků. Epilátor navíc pracuje ve třech režimech: normálním, šetrném a extra šetrném, a proto ho lze používat i na citlivou pokožku.

Pokrok se projevuje i na poli odstraňování chloupků.
Autor: Orbico

3. Aby vzpomínky byly vždy po ruce

Rodiče si často potrpí na rodinné fotky, kterými si zdobí domácnost nebo je ukazují přátelům. Pokud vaše maminka jde s dobou a rozumí si s technologiemi, potěší ji fotoaparát s miniaturní tiskárnou fotek Canon Zoemini S. Ten umožňuje okamžitý tisk fotek pro vytváření instantních vzpomínek. Mladší uživatelé ocení, že si díky Zoemini S mohou díky integrovanému zrcátku a kruhovému světlu vytvořit skvělá selfie, zatímco ty starší zase potěší skupinové fotky vytvořené pomocí dálkové spouště.

Vmžiku vytištěné fotky udělají spoustu radosti.
Autor: Canon

4. Nechte promluvit šperk

Radost můžete udělat i bez diamantů, stačí vybrat takový šperk, který i beze slov vyjádří, co k mamince cítíte. Skvělým příkladem je stříbrný subtilní náramek s přívěskem ve tvaru srdce, který zdobí třpytivý šedý markazit. Náramek můžete doplnit také kruhovými náušnicemi v podobném designu, a tak vytvořit slušivé kombo, které vaší mamince vždy připomene, že na ni myslíte. 

Náramek, který řekne více než tisíc slov.
Autor: Engelsrufer Andělské zvonky