Jak se říká, neštěstí ve hře, štěstí v lásce. Ačkoliv tenistka Lucie Šafářová ve středu prohrála na turnaji WTA v Praze v prvním kole čtyřhry, i po smutném závěru své kariéry si mohla být jistá útěchou v objetí svého partnera, známého hokejisty Tomáše Plekance.

Ten jí byl oporou po celou dobu, co statečně bojovala ve čtyřhře společně s Barborou Štefkovou (24), fandil jí, a když se jí nepodařilo zabodovat a naposledy se blýsknout, byl hned prvním, kdo ji mohl konejšit. Šafářové se totiž příliš nedařilo a tak hned v prvním kole vypadla. 

Přestože Tomáš zrovna nyní prochází rozvodovou bitvou se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou (39) a na veřejnosti se po boku Šafářové příliš neukazuje, láska z téhle dvojice přímo sálá. Po skončení zápasu navíc společně odjeli z kurtů na koloběžkách, jenom na chvíli se zastavili doma, kde vyzvedli pejska, a poté pokračovali do kavárny.

Skutečně působili jako dva čerstvě zamilovaní teenageři: kdykoliv mohli, láskyplně se objímali a Plekanec plavovlasou sportovkyni neustále něžně líbal, tu na tvář, tu do vlasů, tu na rty. Kéž by jim tahle idylka vydržela déle než Plekymu s oblíbenou zpěvačkou, která je stále v Kanadě a již stříhá metr, aby se mohla po skončení školního roku vrátit do Česka. Na prvního máje o sobě taky dala na sociálních sítích vědět, když sdílela romantickou fotku v květinových šatech. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Montreal... #canada #beachdress #spring #lucievondrackova

Příspěvek sdílený Lucie Vondráčková (@lucievondrackovaofficial),Kvě 1, 2019 v 3:23 PDT

VIDEO: LESK! Plekanec a Šafářová se stěhovali do společného bytu! A Gottovi pomáhá s imunitou léčitel

Video
Video se připravuje ...

Plekanec a Šafářová se stěhovali do společného bytu! A Gottovi pomáhá s imunitou léčitel Martin Balcar, Lukáš Červený

Fotogalerie
21 fotografií