V pondělí večer se objevily zvěsti o tom, že blondýnka si našla nového partnera. Podle informací webu Extra.cz jí byl velmi sympatický elektrikář Marco, který spolupracoval na připravovaném filmu Hotel Limbo a měl na starosti světelný park.

Ovšem Vondráčková nyní na své sociální síti uvedla vše na pravou míru a vztah popřela. „Nechodím s žádným silničářem, betonářem, svačinářem, topenářem, doktorem, inženýrem ani elektrikářem,“ dělala si na facebooku tak trochu legraci z údajného románku.

„Jsem tu s dětmi, lítám do školy a školky a od soudu a ze soudu a na chlapy nemám ani pomyšleni. Jsem ráda, že jsem ráda,“ vysvětlila Lucie, která je podle svých slov zatím stále bez chlapa. Ostatně na milostný život teď nemá čas ani pomyšlení. Na druhou stranu na lásku už by měla nárok, jelikož rozvodová válka mezi ní a manželem Plekancem se rozhořela již loni v létě. On už si stihl najít novou partnerku, tenistku Lucii Šafářovou (32), s níž se nyní v Praze stěhuje do společné domácnosti za 15 milionů.

„S Luckou si okamžitě padli do oka. Vyloženě to mezi nimi začalo jiskřit. Začali spolu trávit čas i v soukromí,“ tvrdil pro Extra.cz údajný zdroj z natáčení snímku o Lucii a elektrikáři Marcovi, který je prý hezoun a dobrý pracant. Lucie je navíc na pár fotkách z natáčení zachycena právě s ním a dokonce s rukou na jeho rameni. Sama představitelka hlavní role ve filmu ostatně nezastírá, že si s ním a s dalšími kolegy porozuměla. „Lidi ze štábu loňského filmu Hotel Limbo jsou parta profesionálů a přátel, nic víc,“ uvedla to ale na pravou míru.

„Díky i za to, že byste mi vztah přáli, ale teď to u mě naprosto není na pořadu dne. Snad jste si užili fajn Valentýna,“ vzkázala ještě prostřednictvím facebooku svým fanouškům Vondráčková.

VIDEO: Drsná role rozvádějící se Vondráčkové: Jsem věrná kr*va, co je sama doma...

Video
Video se připravuje ...

Drsná role rozvádějící se Vondráčkové: Jsem věrná kr*va, co je sama doma... FTV Prima

Fotogalerie
69 fotografií