Nejprve dostal nabídku, aby si zahrál v Ordinaci v růžové zahradě 2, konkrétně bratra MUDr. Boba Švarce v podání Martina Zounara (51). A teď přišla role snů!

Režisér Petr Václav (51), který ho před pěti lety objevil, obsadil do svého filmu Cesta ven a posléze také doporučil tvůrcům Mostu!, na něho myslel i při obsazování historického velkofilmu Il Boemo o českém operním skladateli Josefu Myslivečkovi (†43). Godla si v něm zahraje po boku světových operních hvězd a rozhodně nebude mít malý honorář. „Já o tom nemůžu moc mluvit, ale je to úžasné,“ řekl včera Blesku. Oficiální tisková konference k zahájení natáčení snímku je až 29. dubna a do té doby prostě musí mlčet.

Už nyní se Zdeněk navíc objevuje spolu se zpěváky Bárou Basikovou (56) a Václavem Noidem Bártou (38) na obrazovkách ČT v upoutávkách na pořad Duety pro Kuře. A na Velikonoční pondělí se objeví i v přímém přenosu České televize, a to v rámci speciálního pozdravu pro 21. ročník charitativního projektu Pomozte dětem. „Jo, to jsem natáčel, je tam i Maruška Doležalová. Ten program mám rád,“ potvrdil Godla Blesku.

Fotogalerie
18 fotografií