Přestože se toho o vztahu Veroniky Kopřivové a Jardy Jágra napsalo už mnoho, do ložnice jim nikdo nevidí. Jisté je jen to, že spolu těch nocí příliš netráví – nejenom proto, že on jakožto vrcholový sportovec a hokejista tělem i duší dře prakticky ve dne v noci na ledě, ale především z toho důvodu, že samozvaná podnikatelka Kopřivová cestuje po celém světě. Bez něj. A ještě se tím chlubí na sociálních sítích! Aby také ne, na Floridě si totiž krásná blondýnka s nekonečně dlouhýma nohama žije jako královna!

Sice občas možná trochu hazarduje se svým životem (sdílela třeba instastories, na kterém řídí auto bez bezpečnostního pásu, jelikož musí řešit dilema „drive safely“ versus „drive sexy“), ale jinak si „za velkou louží“ vychutnává každou minutu. Například zašla se svou kamarádkou na divokou party, kde odhalila nečekaný fetiš – nechala si totiž olizovat kamarádkou boty. Že by se jí zastesklo po jejím bývalém zaměstnání? Kdysi dávno si totiž musela na chleba vydělávat tancem u striptýzové tyče v německém podniku pochybné pověsti…

Ovšem ruku na srdce, kdo by Veronice takový pohádkový život nezáviděl? Několikrát do roka si létá na luxusní dovolené, každý měsíc navštěvuje Floridu, její každodenní program je, alespoň podle jejího instagramu, jenom nekonečné pózování na plážích či na horách, a samozřejmě pravidelné cvičení. Těžko uvěřit, že si tenhle životní standard dokáže dovolit a vydělat si na něj jenom přeprodáváním oblečení z USA na svém e-shopu, a čerstvě rozjetým „brandem“ s šatičkami z laciné teplákoviny.

VIDEO: Veronika Kopřivová si splnila sen! Co na to Jarda?

Video
Video se připravuje ...

Veronika Kopřivová si splnila sen! Co na to Jarda? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Na divokou jízdu sexy Verunky se každopádně podívejte do naší galerie! ->

Fotogalerie
60 fotografií