Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zoufalé manželky († 39) sjely v autě z útesu: Na smrt s sebou vzaly 6 adoptivních dětí!

Autor: Lukáš Štěrovský - 
7. dubna 2019
14:25

Ta tragédie všechny šokovala... Z útesu v Kalifornii se zřítilo auto a v jeho troskách zahynuly dvě matky i jejich adoptované děti. Teď se ale ukázalo, že se vstříc smrti vrhly ženy dobrovolně a šest nezletilých ve věku 12 až 19 let  omámily drogami a zabily schválně!

O tom, že havárie z 26. března 2018 byla úmyslná, rozhodla soudní porota, která tím potvrdila přesvědčení úřadů. Sarah a Jennifer Hartovy (obě 39) byly zřejmě pod velkým tlakem. V den nehody je totiž navštívila sociálka. Jejich děti prý často k sousedům chodily žebrat o jídlo, které jim matky nemohly poskytnout, údajně z ekonomických důvodů.

Policie zjistila, že ženy si hledaly na internetu informace o smrti utopením a také o protialergickém léku Benadryl, který způsobuje ospalost. Právě jím byla Sarah, stejně jako některé z ratolestí, nadopovaná.

Řidička Jennifer byla zase pod vlivem alkoholu, zřejmě aby si před hrůzným činem dodala kuráž. „Nejspíš si řekly, že když jim nedovolí nechat si děti, nedostane je ani nikdo další,“ sdělil médiím jeden z vyšetřovatelů.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání