Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Honza (24) v golfu skončil ve svodidlech: Kristína (†22) nepřežila

Autor: ital - 
30. března 2019
20:15

V sobotu došlo k tragické nehodě na rychlostní silnici R1 ve slovenském okrese Žiar nad Hronom. Osobní automobil značky VW Golf zde z neznámých příčin narazil do svodidel a převrátil se na střechu. Jedna ze spolujezdkyň, Kristína (†22) nehodu nepřežila. Další spolujezdkyně Ingrid (27) se těžce zranila a řidič Ján (24) utrpěl pouze lehká zranění.

V sobotu na slovenské rychlostní silnici R1 poblíž obce Lehôtka pod Brehmi narazil z nezjištěných příčin řidič modrého golfu Ján (24) do svodidel na pravé straně vozovky. Pravé kolo se při nárazu odtrhlo, čímž se vozidlo stalo neovladatelným a několikrát se přetočilo přes střechu. Řidič se lehce zranil, zatímco spolujezdkyně Ingrid utrpěla vážná zranění. Druhá spolujezdkyně Kristína však při havárii zemřela.

O tragické nehodě informovalo operační středisko Hasičského a záchranného sboru v Bánské Bystrici a Krajské ředitelství policie v Bánské Bystrici. Vozovka R1 prý byla ve směru na Žiar nad Hronom na nezbytně nutný čas uzavřena.

Podle slov mluvčí Márie Faltániové z banskobystrické krajské policie zahájili policisté trestní stíhání pro přečin usmrcení.

krtek. ( 31. března 2019 14:26 )

když neumí golf tak at to nehraje

sukin-sa-vracia ( 31. března 2019 07:47 )

Blesku ty teda jedeš.....kde se podle tebe na Slovensku vzal Honza??????

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání