Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Policie prověřuje smrt muže (†36): Našli ho v krvi v ostravském podchodu!

Policisté z Ostravy vyšetřují vraždu (ilustrační foto).
Policisté z Ostravy vyšetřují vraždu (ilustrační foto).  (Autor: Profimedia)
Autor: ČTK, yks - 
6. dubna 2019
22:03

Policisté prověřují okolnosti úmrtí šestatřicetiletého muže, kterého našli lidé zraněného 29. března nad ránem v podchodu v ulici Václava Jiříkovského v Ostravě-Dubině. Kriminalisté hledají svědky, kteří s mužem mohli cestovat. 

Kriminalisté vyšetřují pravděpodobně násilný trestný čin, který patrně stál za úmrtím 36letého muže v Ostravě. Našli ho v podchodu. Zpočátku komunikoval, byl ošetřen a převezen do nemocnice. Tam ale později zemřel. 

Událost byla nahlášena zhruba v 05:30. „K objasnění okolnosti smrti mohou pomoci i svědci, kteří 29. března v době od 00:00 do 05:30 cestovali tramvají (zejména linkami číslo 1, 10, 12, 15, 17, 18, 19),“ uvedla policejní mluvčí Gabriela Pokorná. Jde podle ní jak o tramvaje, které jely ze zastávky Václava Jiříkovského směrem do centra, tak opačným směrem ke konečné stanici Dubina.

„Svědci si mohli všimnout muže, oblečeného do šedo-modro-bílých kalhot s maskáčovým vzorem, černé bundy s kapucí, kterou měl přetaženou přes hlavu. S sebou měl muž černý batoh. Obut byl do tmavě modrých bot s bílou podrážkou a bílým logem značky Nike,“ dodala mluvčí.

Muž měl tmavě hnědé vlasy a na bradě strniště. Jakékoli informace policisté přijmou na telefonní lince 158.

diskutujici ( 7. dubna 2019 08:42 )

Marne premyslim, kde je podchod na Jirikovskeho. Nejblizsi je mezi halou u Mobelixu a Orfou. Nehlede na to, jestli to je on, je tam plno kamer.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání