Ke konci se chýlí příběh tří sexy žen v podání Jitky Čvančarové (41), Lucie Siposové (38) a Jany Plodkové (37), které se po prožitém utrpení v manželství rozhodly dát sbohem svým manželům poněkud netradičním (a hlavně definitivním) způsobem, a užít si jejich peníze. Situace se ale zamotala, jeden z mužů přežil, na krk se jim pověsil neodbytný detektiv a všechno se ukázalo být daleko složitější, než se na první pohled zdálo.

Mirek, kterého hraje sympaťák Filip Blažek (45), který jako jediný přežil osudový výbuch, teď hodlá odjet do ciziny se svou mladou barmankou. S penězi od mafie hodlá začít nový život. Jenže rozloučení s manželkou Renatou a dcerou Lízou se trochu zvrtne, stará láska znovu zaplane a Renata stráví romantický víkend na chatě, kde to všechno začalo, s mužem, který je oficiálně považován za mrtvého. Dá mu druhou šanci? A on jí?

Smyslná Johana se za pomoci svérázného brněnského detektiva Olina, jehož si s gustem střihnul Bolek Polívka (69), snaží zvítězit nad Annou Karolínou. Video, na kterém Johanina konkurentka vyhrožuje Renatinu manželovi, sice původně chtěla využít pro vydírání, to se jí ale nepodařilo - a Olinovi by se nyní mohl hodit k zásahu policie. Johana, kterou trápí černé svědomí, se hodlá ke všemu přiznat, a tak s inkriminovaným flash diskem přichází za Olinem...

Jediná Veronika, která čeká miminko s Johaniným nevlastním synem, vůbec netuší, co dělat. Otec jejího dítěte je ještě sám dítě, a o podivínského spolubydlícího Alexe, který by se otcovství rád ujal, zase nestojí ona. Nechce se proto smířit se svojí neveselou životní situací a přesvědčuje kamarádky, aby ani ony svůj sen o novém životě nevzdávaly. Jenže její zbrklý telefonát osudově zamíchá budoucnost všech tří žen a dost možná může zničit všechno, co doposud pracně vybudovaly!

VIDEO: Znělku ze seriálu Černé vdovy nazpívaly všechny tři ústřední hrdinky!

Video
Video se připravuje ...

Čvančarová, Plodková a Siposová: V novém seriálu Černé vdovy zpívají, vraždí a mstí se FTV Prima

Fotogalerie
32 fotografií