Kdykoliv se na jejím těle objeví jen malá nedokonalost, okamžitě se její snímky objeví ve většině plátků po celém světě. Proto se hvězda show „Keeping Up With The Kardashians" nebojí otevřeně hovořit o nemoci, která ji trápí. 

Jedná se o lupénku a poprvé o ní otevřeně promluvila na své sociální síti twitter. „Myslím, že přišel ten pravý čas, abych začala lupénku léčit. Nikdy jsem to neměla takhle vážné, navíc to už nejde ani ničím zakrýt. Úplně to převzalo vládu nad mým tělem. Léčíte se někdo s lupénkou a co vám na to funguje? Potřebuji pomoc URGETNĚ!" panikařila v prosinci loňského roku Kardashianová. 

Před necelými dvěma týdny na sociálních sítích sdílela fotografii, jak dopadla po propařené noci s kamarádkou Paris Hiltonovou (38), kdy měla pupínky posetý celý obličej.

Že se osmatřicetileté krásce zatím nedaří s nemocí úspěšně bojovat, předvedla Kardashianová všudypřítomným fotografům v Los Angeles, když ve středu vezla svou dcerku North West (5) na natáčení videoklipu. Oblečená v černé bundě a černých elastických šortkách nabídla pohled na své nožky, které byly posety nepříjemnou vyrážkou. 

„Moje kariéra je založena na kampaních a focení. Lidi nechápou, pod jakým věčným tlakem se nacházím, abych vypadala perfektně," postěžovala si Kim v souvislosti s nemocí nedávno ve své reality show. 

VIDEO: Kim Kardashian poprvé ukázala třetí dítě! Ve videu své sestry Kylie

Video
Video se připravuje ...

Kim Kardashian poprvé ukázala třetí dítě! Ve videu své sestry Kylie 

Fotogalerie
107 fotografií