S herečkou Pavlou Tomicovou (56) tvořil Marek Dědík taneční pár v poslední řadě divácky populární show StarDance. V průběhu několika prvních kol se z „neohrabané" herečky stal černý kůň soutěže a na její výhru by si byl ochotný vsadit leckdo. Jenže favorizovaný pár nakonec zůstal těsně pod samotným vrcholem. Ve finále je totiž porazil herec Jiří Dvořák (52) s partnerkou Lenkou Norou Návorkovou.

Stejná situace se opakovala i před čtyřmi roky, kdy se do finále protancoval s herečkou Jitkou Schneiderovou (46), nakonec se ale museli poklonit Marii Doležalové (32) s Markem Zelinkou (33). „Účast ve StarDance pro mě byla obrovskou zkušeností, ale do dalšího ročníku se nechystám. Když jsem nevyhrál s Pavlou, tak už nevyhraju s nikým,“ šokoval svým prohlášením pro super.cz Dědík.

Ještě před měsícem přitom v rozhovoru pro Blesk.cz prozradil, že by do další řady StarDance pravděpodobně šel. Naznačil ale, že by se pravděpodobně jednalo o jeho poslední účast v soutěži. „Tím, že je to kulatý, desátý díl, tak bych svým účinkováním tak nějak své působení v soutěži uzavřel. Nikdy neříkejte nikdy, ale..." svěřil se tehdy Blesku. 

VIDEO: Tanečník Tomicové Dědík o konci ve StarDance! Manželka na něj ukrutně žárlí

Video
Video se připravuje ...

Tanečník Tomicové Dědík o konci ve StarDance! Manželka na něj ukrutně žárlí David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
105 fotografií