Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Prokletá řeka: Bráškové (†3 a †5) se utopili na místě, kde zemřel jejich příbuzný (†7)

Autor: shp - 
2. března 2019
09:52

Trojitá tragédie se odehrála v australském Townsvillu. V prokleté řece Ross utonuli dva malí bráškové (†3 a †5). Neštěstí je o to smutnější, že na stejném místě se utopil před několika lety jejich příbuzný (†7). Na místě tragédie proto budou vztyčeny tři kříže.

Barak Austral (†5) a Jhulio Sariago (†3) se ztratili v pondělí v podvečer. Oba je ještě zachytila u řeky průmyslová kamera. Jejich maminka Leeann Eattsová zoufale žadonila na facebooku o pomoc. „Mámě chybí moc její chlapci,“ napsala na sociální síti.

Moje dvě děťátka se pohřešují od 05:45. U mého domu stojí osm policejních aut a každý, kdo je nohách, prosím koukejte se po nich v ulicích. Oni prostě odešli. Townsville, pomož. Jsem tak unavená a zdrcená,“ dodala na facebooku.

Tělíčka byla v hluboké vodě

Mrtvolky chlapečků byly objeveny v hluboké části řeky, kde teče voda nesmírně rychle. „Všichni jsou v šoku a totálně zničení. Jsem úplně deprimovaná. Maminka Leeann je k neutišení,“ prohlásila teta chlapců Ross Eattsová. Tragédie je o to horší, že šlo o dva radostné a veselé chlapečky, kteří byli nerozdílní. Všechno dělali spolu, hráli si neustále a byli velmi veselí. Společně bohužel našli i smrt. 

Na místě, kde chlapečci přišli o život, budou postaveny smuteční kříže. Nebudou dva, ale nakonec tři. Mluvčí rodiny potvrdil, že před několika lety na témže místě zahynul příbuzný obou hochů, kterému bylo teprve 7 let. „Ztratili tu chlapečka a jeho rodina požádala, jestli bychom na to místo nemohli umístit jeden kříž taky za něj,“ řekla mluvčí rodiny Gracelyn Smallwoodová.

Amrasha ( 2. března 2019 11:57 )

Co dělala, k*ráva, že nechala odejít 2 malé chlapečky? Hlavně, že stihla kokrhat na FB, jak je unavená. Exemplárně potrestat rodiče, kteří nesou jednoznačně vinu za smrt těch malých dětí!!! R. I. P.

AHAa ( 2. března 2019 10:48 )

Prokeltí by měli být jejich rodiče, co dělalli, že nechali děti toulat se bez dozoru u hluboké řeky? Ti rodiče by měli být tvrdě potrestáni pro výstrahu podobným z jejich etnika, zvláště když to není první případ zanedbání dohledu na malé děti.

antismejd ( 2. března 2019 10:23 )

to je naprosto jasná zpráva. jde totiž o místní australské nepřízpůsobilé...a taky tam se tato sorta fakt umí o své děti skvěle starat!!!

jana999 ( 2. března 2019 10:21 )

taky nechápu jak můžou takový malý děcka nechat bez dozoru a ještě v Austrálii, to je taky mohl sežrat krokodýl

PPP150W ( 2. března 2019 10:12 )

Byť chápu zármutek rodičů, vinu nesou oni sami, nikoli řeka.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání