Premiéra muzikálu Kvítek mandragory se ukuteční 13. března 2019 v Divadle Broadway. Do té doby můžeme jen spekulovat o tom, co přesně bude nová role Miroslava Etzlera obsahovat. Měl by hrát policejního komisaře, ale zatím veškeré kostýmy, které na veřejnosti ukázal, byly dámské šaty!

Na instagramu ve středu sdílel fotografii a video z kostýmové zkoušky muzikálu, který je celý poskládán z hitů zpěvačky Heleny Vondráčkové. Na sobě měl žlutou paruku, brýle, nařasený žlutý kostým, punčochy a dámské boty. 

Předtím na veřejnost unikly fotografie z veřejné kostýmové zkoušky, kdy si čtyřnásobný tatínek zkoušel podprsenku a čtyři dny nazpátek sdílel fotografii v černé dámské paruce s rudou rtěnkou. Někteří z jeho fanoušků si pokládají otázku, jestli to má herec, který zářil i v Národním divadle, zapotřebí. 

„Já bych se nepouštěla do žádných větších akcí, přeci jen Etzler je Etzler. Prostě kus chlapa krásného. Ty šminky bych vynechala a vsadila na přirozenost,“ vyjadřuje se k jeho novému divadelnímu vzhledu jedna z jeho fanynek na instagramu. 

Madam, chtělo by to botox a vyhladit vrásky,“ popichuje Etzlera další. Potkat vás v tomto večer na ulici, položím peněženku na zem a zdrhám,“ píše další z jeho fanoušků. 

Samotný herec také není z převleků kdovíjak nadšený, ale jak se říká, pro roli občas herec musí něco překousnout. A potom, že tohle povolání povznáší,“ napsal k jednomu ze svých snímků Etzler.  

VIDEO: Mirek Etzler bude počtvrté tátou: Jeho partnerka je v 5. měsíci těhotenství! 

Video
Video se připravuje ...

Mirek Etzler bude počtvrté tátou: Jeho partnerka je v 5. měsíci těhotenství! TV Nova

Fotogalerie
99 fotografií