Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Etzler, Gránský, Slováčková a další hvězdy Tváře aneb Když se masky (ne)povedou...

/
  • Tvoje tvář má známý hlas 2 se zvrhla ve vystoupení pohádkových postav.
    20. září 2016 ● 11:23

    Ivánek místo Eminema, vodník místo Mercuryho a Zlatovláska od Cimrmanů místo Amandy Lear. Nedělní »Tvoje tvář« se nechtěně zvrhla v přehlídku pohádkových bytostí!

  • 1.

    Ledecký a Kohák

    Zatímco úvodní vystoupení porotců Janka Ledeckého (54) a Jakuba Koháka (41) v podobě »sexy« dua Right Said Fred se povedlo na výbornou, o soutěžících a jejich proměnách se to tentokrát bohužel říct nedá. Vypadalo to, že tvůrci show, kterou si v neděli na TV Nova nenechalo ujít bezmála milion a půl diváků, se místo u maskérů světových hvězd inspirovali v pohádkových luzích a hájích. Posuďte sami!

    Ledecký a Kohák. Dynamické duo jako Right Said Fred
    Autor: TV Nova

    Kapela Right Said Fred
    Autor: TV Nova

  • 2.

    Saxana nebo Haxipola – Markéta Procházková

    „Vypadáš jako černošská verze Saxany,“ okomentoval Sokol Markétinu proměnu v jednu ze zpěvaček The Pointer Sisters. „To není Saxana, ale SexAnna!“ vysekl jí poklonu Kohák. Nám zase muzikálová zpěvačka přehnaným líčením připomněla spíše Saxaninu spolužačku Haxipolu.

    Markéta Procházková vypadala jako černá Saxana.
    Autor: TV Nova

    Saxana
    Autor: TV Nova

  • 3.

    Ivánek z Mrazíka – Anička Slováčková

    „Jmenuji se Anna Julie Slováčková a už sto let jsem si netrhala obočí,“ žertovala zpěvačka v zákulisí při probíhající proměně. Nejen kvůli obočí, ale hlavně díky blonďaté paruce s ofinou střiženou podle hrnce dcera Dády Patrasové (60) a Felixe Slováčka (73) více než drsného rapera Eminema (43) připomínala samolibého Ivánka z filmového Mrazíka.

    Anna Slováčková je prostě Ivánek.
    Autor: TV Nova

    Ivánek z Mrazíka
    Autor: TV Nova

  • 4.

    Hastrman ze Mlejna – David Gránský

    Sice nebyl tak zelený, ale seriálový lamač dívčích srdcí v elastickém oblečku Freddieho Mercuryho byl věrným otiskem vlasatého hastrmánka a velkého milovníka buchet z Troškovy pohádky Princezna ze mlejna. Mohla za to nemožná »chemlonová« paruka, až příliš zveličený předkus a také to, že maskéři zapomněli na typický knírek frontmana skupiny Queen.

    David Gránský šel zase do podoby Vodníka ze mlejna.
    Autor: TV Nova

    Vodník
    Autor: TV Nova

  • 5.

    Amanda Lear nebo Fiona – Miroslav Etzler

    Amanda Lear v jeho podání vyvolala u diváků i porotců výbuchy smíchu. „Přišlo mi to, jako by šla Godzilla na ples převlečená za princeznu,“ glosoval vystoupení porotce Kohák. „Až uslyšíme ránu, tak to naše Amanda dosedla,“ přisadil si moderátor Ondřej Sokol (44). Jediný, kdo se herce zastal, byl hostující porotce Marek Taclík (43). Pochválil ho za bravurně zvládnutou chůzi na vysokých podpatcích!

    Miroslav Etzler se podobal trochu zlobryni Fioně.
    Autor: TV Nova

    Fiona z filmu Shrek
    Autor: TV Nova

  • 6.

    Pučmeloud ze Včelích medvídků – Marta Jandová

    Zpěvačka a dcera lídra Olympiku Petra Jandy (74) měla co dělat, aby se udržela na půlměsíci několik metrů nad zemí, do toho zpívala a ještě hrála náměsíčnou Annie Lennox a... nakonec si vysloužila přezdívku Pučmeloud z Včelích medvídků! Svět nejen showbyznysu je nespravedlivý.

    Marta Jandová byla podobná Pučmeloudovi ze Včelích medvídků.
    Autor: TV Nova

    Pučmeloud
    Autor: TV Nova

    Fotogalerie
    90 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 11

mirkazam: yxcvbnm...

(20. 09. 2016 15:41)

ellenic: Anna Slováčková měla příšernou paruku i oblečení , Marta Jandová vypadala s tím účesem hrozně . Nevím, jestli se ještě budu dívat, hodně zklamání . Nelíbí se mi ani výběr písniček , nemá to prostě šťávu.

(20. 09. 2016 15:00)

y1xcvbnm: co když maara666 neumíčíst??? co pak ???

(20. 09. 2016 13:14)

y1xcvbnm: Nějak se nedaří, co,??? Na fotce 48/90 vypadá Slováčková jako obtloustlá Bartošová, ty krátké a tlusté nožky opravdu nejsou nic moc, jinde zase jako Bára Hrzánová a to poslední bylo snad nejhorší , fakt Ivánek jak vystřižený.

(20. 09. 2016 13:12)

marmat: OK ještě že přitom sledujete svého lulánka-toho znáte od mala a ON VÁS NIKDY NEZKLAME

(20. 09. 2016 12:52)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy