„Promiňte. Nezlobte se, je zbytečné teď cokoliv říkat," zněla první reakce Andrey Pomeje pro Blesk poté, co její manžel Jiří v úterý odešel navždy z tohoto světa. Ačkoliv spolu již nežili, celá věc ji očividně velmi zasáhla, a tak nenašla žádná vhodná slova.

Od té chvíle zatím znovu nepromluvila, ale nyní ji fotografové poprvé od smrti Pomeje spatřili. Zachytili ji při jízdě autem, když mířila do svého domu v Lounech. Oči, pravděpodobně zarudlé od pláče, si raději kryla tmavými slunečními brýlemi.

Ovšem za volant raději nesedla a přenechala řízení svému partnerovi, nabušenému podnikateli Petru Plačkovi (37), který je jí nyní zřejmě největší oporou. Právě v jeho svalnatých pažích teď hledá útěchu.

S ním je ostatně již nějakou dobu a objevuje se s ním i na veřejnosti. Manželství s Jiřím Pomejese po 5 letech definitivně rozpadlo loni v dubnu, kdy Andrea už odmítala dál snášet Jiřího alkoholismus a související změny nálad. Zatímco v době, kdy muž bojoval poprvé s rakovinou a po operaci dostal tzv. slavíka, byla při něm, při návratu choroby byli již od sebe. Proto za ním také nechodila do sanatoria Na Pleši, ale zprávy dostávala od jeho rodiny pravidelně.

V jeho uzdravení věřila i kvůli jejich dceři Aničce (5). Vzhledem k jeho nemoci také pozastavila rozvod, aby mu zbytečně nepřitěžovala. „Mám ho ráda a záleží mi na něm," přiznala tehdy Blesku.

VIDEO: Zemřel Jiří Pomeje (†54): Takhle zbědovaný byl 3 měsíce před smrtí

Video
Video se připravuje ...

Zemřel Jiří Pomeje (†54): Takhle zbědovaný byl 3 měsíce před smrtí Marek Pátek

Fotogalerie
63 fotografií