Ve středu se divákům ve Výměně představí netradiční rodina z Děčína, kterou tvoří kromě Terezy její sestra Bára (17), neteře Daniela (13), Hana (5), syn David (4) a kamarád Vojta (24). Na druhé straně pak rodina z Liberce, kterou tvoří Andrea (30), Arne (47), Roman (12), Nikola (7) a Viktorie (2).

Právě v druhé domácnosti ale bude během deseti dnů »hospodařit« Tereza, s níž budou mít náhradní příbuzní dost rozbroje. Trnem v oku jim bude i to, že žena údajně bere drogy! „Venku byla cítit tráva,“ naznačuje Roman, že Tereza si před domem dopřála „brko“.

„To těžko, já jsem tady byla za dvě vteřiny... Až si budu chtít zakouřit trávu, tak vás pozvu na jointa,“ odsekla mu ale ona a vymlouvala se na to, že ven se na chvilku vypravila kvůli tomu, že jí tam spadly kalhotky.

Kromě toho se Tereza o děti v náhradní domácnosti moc nestará, »vaří« jim chleba s nutellou a kromě toho v jednom kuse pospává, takže zapomene v jednu chvíli vyzvednout sedmiletou Nikolku ze školy. Ta naštěstí přijde domů sama a ještě obratně přebalí dvouletou sestřičku.

Co dalšího se bude řešit v šokujícím díle Výměny manželek, sledujte ve středu večer od 20:20 na TV Nova.

VIDEO: Výměna manželek: Náhradní manželka neustále spí!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Náhradní manželka neustále spí! TV Nova

 

Fotogalerie
17 fotografií