Slovenka Jana Kirschner je velmi temperamentní a jako jediná se dost projevuje, když sedí ještě zády ke zpěvákovi a jen poslouchá. Navíc si neustále přehazuje vlasy ze strany na stranu, a to televizním divákům vadí.

„Ta Kirschner, to je děs a hrůza! Už jsem na ni úplně alergická! Předvádí akorát tak divadlo,“ rozčilovala se nad chováním jistá divačka. „Jsem jediná, kdo si myslí, že Kirschner je zfetovaná? Tohle není normální,“ komentovala další.

„Kirschner asi hráblo - napočítal někdo, kolikrát si za pořad zahrabe do těch vlasů? - asi by to bylo na zápis do Guinnessky," posmívala se Janě jiná divačka. A nebyla sama, na zpěvaččino přehazování vlasů ze strany na stranu si sledující stěžují už od začátku pořadu.

I jeden divák se zastavoval nad chováním zpěvačky, kterého Kirschner při sledování ruší. „Na Kaliho a Pepu Vojtka bych se podíval rád, ale protože tam je ta p**a  Kirschnerová, tak se na to koukat nedá,“ postěžoval si. V lásce diváci nemají ani Vojtu Dyka, který pro změnu působí dost namyšleně. Podle nich by pořadu prospělo, kdyby Kirschnerová s Dykem nadobro odešli.

VIDEO: Ani mezi sebou si očividně tito dva porotci úplně nesedli!

Video
Video se připravuje ...

Potokyně The Voice Jana Kirschner: S Vojtou Dykem to zatím skřípe! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
30 fotografií