The Voice se stal třetím nejsledovanějším pořadem nedělního večera. Nova přilákala na talentovou show k obrazovkám 700 tisíc diváků, více než dvakrát více měla kriminálke s Preissem a Matáskem na ČT1, víc diváků sledovalo i následující pořad 168 hodin.

Ti, kteří se rozhodli pro Novu, se těšili na vystoupení mladých talentů, ale mezi soutěžícími se objevila i Diana Kalashová, která už se v televize představila dříve, zazářila totiž už v pořadu Česko Slovensko má talent a postup získala i tentokrát. „Nemá tam s rozjetou kariérou co dělat. Zabrala místo někomu, kdo umí také zpívat a ještě se o něm neví,“ myslí si ale jedna z divaček, která si Dianu vybavila.

Podle ohlasů na sociálních sítích, ale diváci nejsou příliš spokojení se skladbou poroty. Hodně negativních reakcí získala hlavně Jana Kirschner. „Jsem jediný, koho strašně štve ta Jana? Přijde mi dost trapná, jak tam furt dělá scény, prohrabuje si vlasy atd.,“ optal se na na sociální síti jeden z diváků a ukázalo se, že zdaleka není jediný, kdo je s vystupování Jany Kirschner nespokojený. „Strašně se předvádí. Chce být středem pozornosti. Aby se o ní mluvilo. Netušila jsem, že je taková, jaká je. Hrůza,“ přidala se další divačka.

Nepříjemné kritiky se ovšem dočkal i Vojta Dyk. „A ten mamlas Dyk. Ten se sám nerozhodne, vždycky čeká až někdo zmáčkne a pak tam trapně přemlouvá, aby šel někdo k němu. Jak jsem se na to těšil, tak on a Jana to kazej,“ postěžovala si další divačka a přidávali se další.

 

Fotogalerie
37 fotografií