Už několik let Jana Kirschner pendluje mezi Londýnem, Prahou a Bratislavou. Teď kvůli brexitu, kdy se Velká Británie chce odtrhnout od Evropské unie, budou muset nejspíš překopat své životní plány. 

„Vůbec nevím, jak budeme fungovat dál. Možná nás čeká brexit, možná nikoli. Já pevně věřím, že to Británie a Evropská unie nějak vyřeší. Ve světle aktuálních událostí člověk uvažuje nad tím, kde chce dále žít a co bude nejlepší pro děti a rodinu. Zatím vítězí Londýn, ale nemusí to tak být v budoucnu,“ svěřila Super.cz slovenská zpěvačka.

Aby mohla v klidu dál žít v Anglii a nemusela se od své rodiny odloučit, jediné, co je v případě brexitu zachrání, je svatba. „Asi dva týdny před Vánocemi mi můj muž řekl, jestli bychom se neměli kvůli brexitu vzít. Ptala jsem se ho kdy a on mi řekl, že příští týden,“ smála se Kirschner s tím, že k oltáři se ale nežene.

„Zatím to necháváme tak a neřešíme to. My jsme v otázce svatby dost volnomyšlenkářští. Brexit rozhodně není dost romantický důvod na to, aby se dva lidé vzali. Ale takový je život,“ dodala Jana, která se svým britským partnerem žije už 12 let. Spolu mají dcery Matildu (7,5) a Yolanu (4).

VIDEO: Porotkyně The Voice Jana Kirschner: S Vojtou Dykem to zatím skřípe! 

Video
Video se připravuje ...

Porotkyně The Voice Jana Kirschner: S Vojtou Dykem to zatím skřípe! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
23 fotografií