Deník Nový Čas zachytil první společnou fotografii zpěvačky s dcerou Matildou Januškou po jejím narození v Ružinovské nemocnici v Bratislavě. Zpěvačku každý den v porodnici navštěvoval partner a otec malé Matildy, Eddie Stevens.

Společně s Janou si vychutnává první dny se svou dcerou naplno. V nemocnici trávil Eddie se svými dámami několik hodin denně. Šťastní rodiče nerušeně pozorovali svou dcerku a dlouze si povídali. V momentě, kdy zpěvačka zahlédla objektiv fotoaparátu, dcerku rychle ukryla pod dětským oblečením a odešla zpět do nemocničního pokoje.

Podle informací Nového Času, už Eddie nemusí každý den cestovat do nemocnice. Své dvě ženy si vychutnává z pohodlí domova. Zpěvačku i s dcerkou totiž propustily z nemocnice domů. "Z nemocnice odešla před dvěma dny. Eddie se o obě už stará doma," prozradil deníku zdroj ze zpěvaččina okolí.

Kirschner porodila minulý týden, v noci ze čtvrtka na pátek v naprosté tajnosti. Když se ji podařilo nafotit při příjezdu do nemocnice, tvrdila, že jde jen na kontrolu, přestože měla s sebou sbalené velké tašky. Tatínek Eddie byl u všeho přítomen.