O zpěvačce Jane Kirschner je známo, že svůj život ani těhotenství nikdy neplánovala. Když zjistila, že čeká miminko, byla velmi zaskočená a chvílemi propadala i panice. Naopak její anglický partner Eddie prohlásil, že to je jeho nejšťastnější den v životě a zpěvačku ihned požádal o ruku. "Automaticky se zeptal, co budeme teď dělat. Vezmeme se? A já, že se nevezmeme," prozradila Jana Kirschner slovenskému časopisu Eva.

Dnes svého rozhodnutí lituje a přiznává, že reagovala zbrkle. "Možná jsem měla s tou odpovědí počkat a promyslet si to. Možná to už nikdy nepřijde. Ale kdyby na to přišlo, tak si ho určitě chci vzít. Uvidíme, co život přinese, ale když to uděláme, tak to bude malé a příjemné. Někde v anglické hospůdce nebo v zahradě na Štiavnici," doufá zpěvačka.

Jana Kirschner sice přivede své dítě na svět doma na Slovensku, ale hnízdečko lásky si zařizuje v Londýně. S dcerkou i přítelem Eddiem se tam přesunou hned, jak to bude možné. "Odpovědnost a realita mi sice pořád říkají, že bychom měli být i v Bratislavě. Stále to řeším, nechci to uspěchat," dodává zpěvačka, která si v těchto dnech s Eddiem užívá procházky Bratislavou.

Eddie se netají tím, že chce být i při porodu a svou drahou polovičku provází na každém kroku. "Jana by měla rodit přirozeně, jsou na to připravení, mají už sbalenou tašku. Zatím se malé ale na svět moc nechce," prozradil blízký přítel zpěvačky.