Talentovaná Anna Hortová nasadila pořádného brouka do hlavy, když před  nimi zazpívala píseň od Mira Žbirky Balada o polnych vtakoch. Všechny porotce svrběly prsty, zda zmáčknout tlačítko a dát tak zpěvačce najevo, že jí chtějí do týmu.

Nakonec se nikdo neotočil. Píseň skončila, Anna odešla a porotci si rvali vlasy svou nerozhodností. Jana Kirschner pak za nešťastnou soutěžící vyběhla ven. „Strašně se mi omlouvala, že ji strašně mrzí, že se neotočila. Že je to těžké, že člověk má minutu a půl, aby odhadl ten hlas, a jak s tím člověk umí pracovat. Nemají to jednoduché. Řekla mi, ať dál zpívám, poplakaly jsme si a bylo to,“ svěřila se soutěžící moderátorům Voice zóny.

Vojta Dyk (33) později vysvětlil, proč se ani jeden neotočil v křesle. „Překalkulovali jsme to. Málo jsme se orientovali srdcem. Kdybychom se všichni orientovali podle srdce, tak bychom jí všichni vybrali hned. Ona byla naprosto a jednoduše skvělá,“ zpytoval svědomí Dyk.

U televizních diváků si to ale rozhodili. Jsou na porotu naštvaní, že nechali odejít takový talent, který navíc nezpíval anglicky. Porota si ale stojí za svým, ví, že soutěž může vyhrát jen jeden.

Fotogalerie
31 fotografií