Adela Vinczeová se do povědomí tuzemských televizních diváků zapsala převážně jako moderátorka Česko Slovenské SuperStar nebo Českého lva. V současné době je například k vidění jenom v retro hudební relaci Chart Show a na obrazovce TA3, která vysílá její pořad ze Slovenského národního divadla s názvem Trochu inak.

Proč tedy kývla na účinkování v pořadu Maja, postrach Markízy, je záhadou. Jde totiž o show komika, který si říká Fero Joke, a v této epizodě představoval uklízečku Maju, která přišla uklízet do bytu Adelina manžela Viktora (28), svého idola. Adela předvedla etudu na téma „žárlivá slaboduchá manželka versus uklízečka“, obě hrdinky se dramaticky profackují.

Legrační to ovšem není ani trochu a Adelini fanoušci nechápou, k čemu se to jejich oblíbená moderátorka upsala. Mezi komentáři k tomuto podivnému počinu se to hemží slovy jako „trapné“ nebo „wtf“, a všichni se podivují i tomu, jak moc amatérsky ono video působí. „Na to, že jsou to oba inteligentní lidé…“ diví se jedna z divaček TV Markíza. „Asi nechápu tento humor.“ A další dodává: „Tak zadarmo se určitě takhle neztrapnila. Ale co?! Za peníze si může koupit dům i v Praze.“

VIDEO: Českého lva minulý rok moderovala Slovenka Adela Banášová! Blesku řekla proč!

Video
Video se připravuje ...

Českého lva minulý rok moderovala Slovenka Adela Banášová! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
36 fotografií