Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Po kolapsu znovu zářila úsměvem! Čím soudce potěšil Terezu (22)?

Autor: chal - 
3. února 2019
05:01

Soud s Terezou H. (22) se chýlí ke konci. Souzené Češce to v sobotu slíbil soudce, prý rozhodne do konce února. Tereze to zlepšilo náladu a ze soudní síně vyšla se širokým úsměvem. Jaká změna proti středě, kdy se obviněná bruneta zhroutila.

Soudce ve středu dokončil výslech posledního svědka. Další líčení se uskuteční ve středu 6. února a měla by na něm znovu vypovídat Tereza. Podle pákistánského zdroje Blesku, novináře Alího Aršáda, to už bude naposledy. Soudce prý obviněné Češce slíbil, že o jejím osudu rozhodne do konce února.

Po středečním jednání soudu Tereza nepůsobila vůbec dobře, plakala a novinářům řekla, že se z dlouhého vězení zblázní. V sobotu to už ale byla jiná písnička. Když se Tereza dozvěděla, že bude do konce února jasno, rozzářila se a ze soudní síně vytančila se širokým úsměvem.

Dokonce byla i sdílnější a přítomným novinářům na jejich dotazy neodsekávala tak jako posledně. Alí Aršád té příležitosti využil a položil několik otázek. Tereza mu tak vysvětlila, proč naposledy tolik brečela. „Moc mi chybí rodina, stýská se mi. Pokaždé, když si vzpomenu na domov, rozpláču se,“ vysvětlila. „Soud trvá už moc dlouho. Ale teď jsem šťastná, bude rozhodnuto do konce měsíce,“ dodala s úsměvem.

Tereza je ve vězení už přes rok. Za mřížemi se ale rozhodně nefláká. Aršádovi v sobotu řekla, že v pondělí dopsala svou třetí knihu. Aspirující autorka bohužel nedodala, o čem její díla jsou.

Celníci Terezu zadrželi loni 10. ledna na letišti v Láhauru. V jejím kufru totiž našli téměř devět kilogramů heroinu. Mladá Češka tvrdí, že o droze nevěděla. V případě prokázání viny jí hrozí až deset let vězení.

milkey ( 4. února 2019 07:18 )

Presne tak, seschla Fanka tam nikdy diskuzi nema. Stejne ty jeji priblbly nazory nikoho nezajimaji. Ani do p-dele ji poslat nemuzem kostru.

hasan evina ( 4. února 2019 04:47 )

A tiež "ZATKNUTÝ ZA HRANICAMI"

hasan evina ( 4. února 2019 04:43 )

Tento komentár patrí prazanda tebe, ty nemôžeš byť kompletná! Skús si hodiť do Google "VĚZNEM V CIZINE" ,a ešte aj potom budeš tvrdiť takúto sprostosť, ktorú si tu zrovna prezentovala?

hasan evina ( 4. února 2019 04:34 )

Šibe ti????

hasan evina ( 4. února 2019 04:13 )

No tak ja si tipnem, že 12 rokov, a po štyroch ju pošlú domov...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání