Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zhrzenec ženě vyrval z pusy zubní protézu. Nechtěl, aby byla přitažlivá pro jiné

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: profimedia)
Autor: ital - 
29. ledna 2019
21:54

Policie z Trutnovska vyšetřuje neobvyklý případ, kdy měl muž (33) vytrhnout zubní protézu své přítelkyni poté, co násilím vnikl do zamčeného hotelového pokoje ve Špindlerově Mlýně, v němž se žena nacházela. Důvodem měl být rozchod. Obviněný chtěl, aby jeho přítelkyně již nebyla atraktivní pro ostatní muže.

Třiatřicetiletý muž vtrhl v polovině ledna do zamčeného pokoje jednoho z hotelů ve Špindlerově Mlýně. „Po vyražení dveří měl na místě napadnout svou přítelkyni, které za použití násilí vytáhl z úst protézu. Poté z pokoje utekl a zubní náhradu venku zahodil mezi stromy,“ popsal policejní mluvčí Lukáš Vincenc.

Po několika dnech od spáchání činu dostali policisté souhlas státního zástupce k pachatelovu zadržení. Dopadli jej právě ve Špindlerově Mlýně, když kráčel po pěší zóně. Při výslechu se ke skutku přiznal se slovy, že chtěl, aby jeho o několik let starší přítelkyně nebyla přitažlivá pro ostatní muže. Plánovala s ním totiž rozchod.

Přestože jde o neobvyklou trestnou činnost, podle zákona se muž svým jednáním dopustil zločinu loupeže a dvou případů přečinu krádeže. U výslechu se rovněž doznal, že ve Špindlerově Mlýně odcizil z nabouraného, odstaveného vozidla autobaterii a následně při nestřeženém okamžiku ukradl doklady a peníze muži v jedné z místních provozoven.

Uvedené věci u pachatele policisté objevili. Celková výše škody činí téměř 12 000 Kč. „Muž je v současnosti vazebně stíhán a v případě odsouzení mu hrozí dva až deset roků vězení,“ dodal mluvčí Vincenc.

antismejd ( 30. ledna 2019 09:47 )

kam na ty ptákoviny chodíte?????

salto ( 30. ledna 2019 08:21 )

Dej sem ten fek sem fek...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání