Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tragický konec pátrání: Chlapce (†13) našli po 5 dnech. Utekl, protože mu rodiče zabavili telefon

Autor: rc - 
29. ledna 2019
10:10

Corey Brown (†13) utekl do sněhové vánice poté, co se pohádal s rodiči, kteří mu sebrali mobilní telefon. Po chlapci bylo vyhlášeno pátrání, které však ztěžovalo špatné počasí. Tělo chlapce nalezli policisté až po pěti dnech.

Corey Brown pocházející z města Marshalltown v americké Iowě utekl v úterý večer z domu po hádce s rodiči. Ti mu předtím za trest sebrali telefon, což chlapce rozčílilo, a tak jen v tričku vyběhl ven. Iowu však poslední týden sužují mrazy a husté sněžení. V noci klesají teploty hluboko pod nulu. Po chlapci proto bylo okamžitě zahájeno pátrání.

Policisté při pátrání žádali obyvatele města, aby prohledali garáže, vozidla a přístřešky v naději, že by se tam chlapec mohl ukrývat. Chlapcovi rodiče Michelle a Craig Brownovi vystoupili dokonce v televizi a žádali svého syna, aby přišel domů. „Corey, víš, jak moc tě milujeme. Nepřestanu, dokud tě nenajdu. Jestli jsi tam venku, prosím, přijď domů. Milujeme tě víc, než tušíš. Prosím, přijď domů,“ naléhala na něj jeho máma v samém začátku pátrání.

„To je typická interakce s třináctiletým dítětem, nic neobvyklého. Reagoval na ni však až moc emocionálně,“ řekl policejní důstojník Mike Tupper.  Ve čtvrtek muselo být pátrání přerušeno kvůli počasí.

Hledání hocha, do něhož se zapojilo celé město, však nakonec skončilo tragicky. Coreyho tělo bylo nalezeno v neděli dopoledne v opuštěné oblasti. „V této době nic nenasvědčuje tomu, že by se jednalo o kriminální čin. Ovšem vyšetřování stále probíhá a všechny možné scénáře budou řádně prošetřeny,“ uvedli v prohlášení policisté.

Taurus70 ( 29. ledna 2019 21:58 )

Mooc chytry klucina🤔😲

animka ( 29. ledna 2019 20:11 )

V Americe klukoj seberou mobil, on uteče a zmrzne a vy z toho uděláte článek jako hrom?? Mojí babičce ukradli kropičku ze zahrádky, nechcete o tom napsat? Hledala ji celý den a nenašla. Tragédie!! Blesk je pro dementy, fakt...

flora ( 29. ledna 2019 19:21 )

Tenhle 12letý to taky viděl jinak než ti dospělí, kteří pečovali o správnou výchovu svého syna a nechtěli aby je grázlík chodil navštěvovat.Moc tím jeho dětské duši ublížili, tak jednoho zastřelil. Jojo, tzv.dětský svět https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-krimi/591639/nadejny-boxer-24-se-snazil-zachranit-mladeho- delikventa-12-kluk-ho-zastrelil.html

srtpetr ( 29. ledna 2019 18:59 )

-Naajděte nahé ženy ve vašem městě zde: My.Su/Zeny

kristinn ( 29. ledna 2019 18:34 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání