S krásnou zprávou se Týnuš svým fanouškům pochlubila na sociální síti. Jistě byla velmi ráda, že mohla alespoň na chvíli opustit zdi nemocnice, která je jí teď domovem. Jenže ve skutečnosti ji odtamtud zatím ještě nepropustili.

Kráska se dočkala jen menší »vycházky« v doprovodu zdravotnického personálu. „Nejmilejší zdravotní sestřičky mě vytáhly z nemocnice a dostala jsem povolenou i jednu sklenku vína,“ napsala na Instagramu Třešničková a jako důkaz zveřejnila snímek tří skleniček bílého vína všech dam, jak si spolu ťukají.

Bohužel po tomto holčičím dýchánku musela youtuberka opět zpátky do špitálu. Jak informovala již v půlce prosince, bohužel zatím sama neví, kdy ji propustí a ona se bude moci vrátit domů. Ostatně je důležité, aby návrat do života neuspěchala, vzhledem k tomu, jak byla její zranění vážná. Zatím ostatně veřejně neukázala zblízka ani svůj obličej, a tak můžeme jen hádat, jak moc ho má popáleninami zasažený a jak utrpěla její krása.

V Turecku se mladá dívka přitom léčí už od konce září. Ještě 27. září byla aktivní na Instagramu a s partnerem si užívali dovolenou, o dva dny později se už objevily první zprávy o tom, že minulou noc došlo k děsivé nehodě. V restauraci slavného kuchaře Nusreta Gökceho přezdívaného Salt Bae se zvrtla ohnivá show, když oheň vychrstl přímo na dvojici. Zatímco partner na tom byl o něco lépe a mohl se vrátit domů, Týnuš (vlastním jménem Kristýna Třešňáková) si odnesla popáleniny na 35 procentech těla.

VIDEO: Podívejte se na video přímo z incidentu: Jak došlo k popálení Týnuš?

Fotogalerie
42 fotografií