Krásnou a talentovanou zpěvačku Márii Čírovou ze Slovenska bychom si zatím dokázali představit spíše jako jednu z koučů než jako moderátorku The Voice Česko Slovensko, alespoň vzhledem k její pěvecké kariéře. Když ale přišla nabídka na moderování tak velké show, ani na chvilku nezaváhala a okamžitě na ni kývla. 

„Já se dost řídím vnitřním pocitem, intuicí, a ta mi říkala: Jdi do toho! Když přišla tahle nabídka, tak jsem si řekla: YES! Konečně hudební show! Protože tím, že jsem zpěvačka, tak je to můj život, můj svět."

„A vůbec nevadí, že nesedím uvnitř v sále, já mám takovou radost z těch rozhovorů a nedovedu si představit, že bych si měla vytvářet nějaké týmy. Takhle je mám všechny pohromadě, je to skvělý pocit," přiznala v rozhovoru pro TV Nova sympatická blondýnka. Roli koučů tak s radostí přenechá svým kolegům. 

Pro zpěvačku, která na Slovensku vyhrála Zlatého slavíka, bude moderování nová zkušenost, z které je ale nadšená.  Ovšem v kůži soutěžících by se ocitla jen velmi nerada. „Nedovedu si představit přihlásit se do takové soutěže jako je The Voice. Dělala jsem na Slovensku Tvoje tvář má známý hlas a dokonce jsem ji vyhrála. Ale to je něco jiného. Tam jsme byli jako parta lidí, kteří už mají něco za sebou. To se nedá srovnávat."

„Kdybych si představila, že nemám takové zkušenosti, jen mě baví zpívat, tak nevím, jestli jsem tak odvážná, že bych se přihlásila. Klobouk dolů před všemi soutěžícími," dodává sebekriticky zpěvačka. Když se ale rozhodla začít s moderováním a zrovna na tak velkém projektu jako je The Voice, nedá se říct, že by jí chyběla odvaha.

VIDEO: Pomáhat ji s moderováním bude Tereza Kerndlová! Ta je prý na estetické klinice jako doma! 

Video
Video se připravuje ...

To je ale novinka. Tereza Kerndlová je na estetické klinice jako doma! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
32 fotografií