Všichni věřili, že vítězkou páté řady show Tvoje tvář má známý hlas se stane talentovaná zpěvačka Eva Burešová. Dokonce vyhrála i všemožné ankety na internetu. Ale ani to jí nepomohlo. Na stupeň vítězů se postavila herečka Michaela Badinková. A zřejmě to překvapilo i ji, protože před finálovým večerem měla stejný názor jako většina. „Myslím, že by si to zasloužila vyhrát Evička, ale i všichni ostatní. Každý se mi líbil. A já jsem na všechny neskonale pyšná,“ řekla TN.cz Badinková.


Burešová skončila druhá. "Eva byla nejlepší účinkující všech řad i slovenských, ale bohužel seriáluje na Primě," míní jeden z fanoušků a hodně lidí se s ním na Facebooku shoduje. "Míša nebyla špatná, ale vyhrát měla Evička, super hlas a každé vystoupení bylo skvělé a profesionální. Navíc si myslím, že ve finále měl být místo Patrika Vojta. Bohužel si myslím čím dál víc, že to je rozdané dřív, než se to vysílá." Pravdou je, že Badinková si popularitu získala v seriálu Ulice a nyní hraje v Ordinaci v růžové zahradě 2.

Divačka Kristina dokonce celou soutěž zpochybnila. "Jako pardon, ale opravdu to měl vyhrát někdo jiný. Nic proti Badinkové nemám, ale zpěvem nebyla nic moc extra, i tím hereckým výkonem na tom byla jednoznačně lépe Eva. Je to fakt smutné, protože to není jen můj názor, ale co jsem pochopila i většiny diváků. Je to divné a ta soutěž už je celá dost prapodivná."

 

"To, že vyhraje, bylo bohužel jasné už od druhého dílu. Byla dobrá, ale nikoliv nejlepší. Prostě kamarádka všech," tvrdí na sociální síti pan Vojta. Každopádně výsledky jsou jasné, na třetí místě skončil Patrik Děrgel.

 

VIDEO: Hvězda Ordinace Badinková: Svatba bude! Jenže zasnoubená je už 7 let

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Ordinace Badinková: Svatba bude! Jenže zasnoubená je už 7 let Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
24 fotografií