Ke břehům jižního Thajska se blíží bouře Pabuk. Přímořská letoviska by měla zasáhnout už v pátek večer. Podle agentury AP by mohlo jít o vůbec nejsilnější bouři v Thajsku od roku 1989.

Na Ko Samui se zatím zvedl vítr, prší a ochladilo se. A právě na tomhle ostrově si ještě před několika dny užíval slunce a moře Marek Ztracený se synem Markem.

"Tak ještě že jsme tady. Chtěli jsme si rychle koupit letenky někam do bezpečí, ale zrušili všechny lety na následující dva až tři dny. Modlím se," napsal zpěvák, který přidal video s rozbouřeným mořem.

Ve stejné oblasti je i vlogerkaTeri Blitzen. I ta se pochlubila zamračeným počasím a silným větrem. O kousek dál je DJ a producent Nobody Listen. "Dovolená snů," píše z Ko Libungu hudebník. Na sousední ostrov Ko Chang se řítí modelka Kateřina Průšová, která se s bouří pravděpodobně mine.

Na protější straně jižního Thajska se nachází Vietnam a právě tohle pobřeží měl v úmyslu projet Kazma s přítelkyní Andreou Kalousovou. Ale včera se rozhodli odjet na nejbližší letiště do Saigonu a přeletět do Kambodži.

VIDEO: Marek Ztracený ve své kapele zaměstnal syna (6). Kolik bere?

Video
Video se připravuje ...

Marek Ztracený ve své kapele zaměstnal syna (6). Kolik bere? Markéta Reinischová, David Turek

Fotogalerie
13 fotografií