Netflix ohlásil, že již v lednu příštího roku, tedy za měsíc, bude na streamovací službě k dispozici druhá série Punishera. Ta bude s téměř absolutní jistotou poslední. Netflix/Marvel seriály jsou totiž postupně rušeny jeden za druhým.

Práva na komiksové postavy, které v nich vystupují, totiž vlastní gigant Disney, jenž je bude chtít nejspíš zrestartovat buďto pro filmový Marvel Cinematic Universe, nebo přivést v nové podobě na vlastní streamovací službu Disney +.

Tento smutný osud již potkal seriály Iron Fist, Luke Cage a naposledy Daredevila. Je tedy jasné, že stejně dopadnou poslední díla ze stejného vesmíru, a to The Punisher a Jessica Jones, jejíž třetí série se nyní natáčí.

Postava antihrdiny Punishera, kterou bravurně ztvárnil Jon Bernthal (42, Shane z The Walking Dead), se poprvé objevila v druhé sezóně seriálu Daredevil. Poté dostal nelítostný Frank Castle, který si nebojí zašpinit ruce od krve, vlastní seriál s až překvapivě pomalejším tempem.

V druhé sérii se očekává, že se Punisher postaví svému slavnému protivníkovi Jigsawovi. (SPOILER) Toho totiž na konci první sezóny porazil a brutálně zjizvil v obličeji. Punisher se objevil i na stříbrném plátně, a to dokonce třikrát.

Ve filmu Mstitel (The Punisher, 1989) ho ztvárnil Dolph Lundgren (61). Ve snímku Kat (The Punisher, 2004) měl tvář Thomase Janea (49). Naposledy si ho ve filmu zahrál Ray Stevenson (54) ve snímku Kat: Válečná zóna (Punisher: War Zone, 2008), který byl komerčním propadákem.