Na organizaci se podílelo 80 studentů napříč fakultami. „Podařilo se nám vyprodat vstupenky v rekordním čase. Kapacita největší výstavní haly ve střední Evropě se vyprodala za čtyři a půl hodiny, což svědčí o obrovském zájmu studentů i zaměstnanců brněnské techniky,“ řekla organizátorka plesu Anna Kruljacová.

Technici tančili pod hvězdami

Letošním mottem plesu bylo "Když technika tančí pod hvězdami", čemuž odpovídala i výzdoba sálu. Na úvodní světelné show se podíleli lidé okolo doktoranda Fakulty stavební Jana Macháta, označovaného za Architekta světla.

Předtančení se ujal student Fakulty podnikatelské Radim Stupka, akademický mistr republiky ve standardu i latině, s partnerkou Natálií Otáhalovou.

„V půlnočním programu se pak předvedl vicemistr světa v kategorii do 20 let v trialu na jednokolce Ondrej Kondek z Fakulty informačních technologií s kolegy, mezi kterými byl i mistr republiky v trialu na jednokolce Adam Gerža či několikanásobný mistr světa, Evropy i republiky v biketrialu Václav Kolář,“ upřesnila Kruljacová.

VIDEO: Plesová sezona začíná, poučte se z těchto nezdarů.

Video
Video se připravuje ...

25 nejhorších plesových šatů youtube.com/FACT LIST/BPŽ