Přestože do Plesu jako Brno zbývají ještě téměř dva měsíce, pořadatelé mohou být spokojeni. Po vstupenkách se doslova zaprášilo. Jejich cena přitom od loňska výrazně stoupla. Zatímco na minulý ročník stály od 6 do 12 tisíc korun, nyní za ně pořadatelé chtěli 8 470 až 21 780 korun.

„Úroveň Plesu jako Brno rok od roku roste, troufáme si tvrdit, že Brno pomalu ale jistě dohání Vídeň. Limitováni jsme pouze omezenou kapacitou, je nám velmi líto, že ne na všechny hosty se dostalo. Nabízíme proto jedinečnou možnost se plesu zúčastnit. Máme k dispozici poslední dvě vstupenky v celkové hodnotě 200 tisíc korun," lákají organizátoři plesu Tomáš Pakosta a Bedřich Snášel.

Organizátoři zároveň odtajnili i jména účinkujících. „Návštěvníci se mohou těšit na Chinasky, Mikolase Josefa, Queenie, Big Bandu Gustava Broma a pianistku Holly Brewer,“ uvedla mluvčí pořadatelů Michaela Paučo.

Ples jako Brno se bude konat ve Fait Gallery 26. ledna 2019 a návštěvníci se mohou těšit na nefalšovaný luxus. Například držitele nejdražších vstupenek Tugendhat přiveze i odveze limuzína a mají neomezenou konzumaci všech nápojů a unikátních delikates připravených šéfkuchaři.

VIDEO: Také brněnský hotel International pořádá jeden z nejluxusnějších tuzemských plesů.

Video
Video se připravuje ...

Plesová atmosféra v hlavním sále brněnského hotelu International Zdeněk Matyáš