Pro web extra.cz totiž Plekancová vyvrátila to, co Vondráčkové celou dobu tvrdila o jejich blízkém vztahu. „Není to pravda. Ve skutečnosti jsme se ani moc nepotkávaly. Bývaly jsme spolu sotva jeden den. Kdykoli Lucka letěla do Čech, já odjížděla směrem Kanada,“ tvrdí hokejistova maminka.

Hlídat prý musela, protože Tomáš musel zůstávat v práci. „On hraje hokej a musí ho hrát, když musí živit rodinu. Nemůže na zimáku říci: ‚Dneska nepřijdu.‘ Proto jsem pak letěla pomáhat já. Když jsem takhle hlídala, tak jsem žádné chůvy nepotřebovala. Vystačila jsem si s vnuky sama,“ vysvětluje máma Tomáše Plekance.

Promluvila také o synově roztrpčení nad tím, že Lucie s jejich syny Adamem a Matyášem zůstává v Kanadě. „Samozřejmě je z toho špatný, kdo by nebyl. Teď jsem byla na jeho tisícím zápase v NHL a syn je pak měl u sebe. Kluci byli šťastní. Neříkám, že by se na mámu taky netěšili. Těšili. Tvrdit ale, že nemají tátu rádi, to vůbec není pravda,“ vyvrací paní Květa útoky své již brzy bývalé snachy. Ta na její slova nicméně hned tvrdě reagovala.

Video
Video se připravuje ...

 Blesk TV

Fotogalerie
43 fotografií

 

Není to pravda. Ve skutečnosti jsme se ani moc nepotkávaly. Bývaly jsme spolu sotva jeden den. Kdykoli Lucka letěla do Čech, já odjížděla směrem Kanada.“

Zdroj: https://www.extra.cz/maminka-tomase-plekance-exkluzivne-lucie-vondrackova-tohle-vazne-radsi-necti