Příbytek o rozloze 65 m2 se nachází v jedné z nejstarších čtvrtí Barcelony. Koupila ho mladá Italka, která pracuje v módním průmyslu. O návrh rekonstrukce požádala architektonický ateliér Colombo a Serboli (CaSA).

Transformace prostoru vedla k novému, otevřenému uspořádání s klenutými stropy, hravým barevným schématem a řadou originálních detailů.

Byt byl původně velmi tmavý s rozbitým uspořádáním. Celkem zde byly tři maličké ložnice. Pri rekonstrukci byly některé stěny vybourány, takže vznikla jedna ložnice a velký otevřený obývací prostor pro zábavu. Přirozené světlo do prostoru proudí dvojicí velkých oken v kuchyni a v obytných prostorech.

Otevřená kuchyně zahrnuje zaoblený kuchyňský ostrůvek, linku se skříňkami v teplém šedém odstínu a velkou spíž v korálové barvě. Ložnice se skrývá za světle růžovými dveřmi hned vedle obývacího pokoje. V celém interiéru se objevují růžové odstíny včetně sedacího prostoru, kterému dominuje křeslo Roll Club Kettal.

Obrovská úložná část s šatnou byla navržena tak, aby rozdělovala vstupní chodbu a obývací prostor. Má modré dveře, vnitřní plochy ve výřezech jsou růžové.

Fotogalerie
23 fotografií