Jana na Instagramu zveřejnila již pár snímků s novou kratší hřívou a vysvětlila, co ji ke změně vlastně vedlo: „Před pár dny jsem se dozvěděla, že na hraní nevinných lásek už jsem stará.“

„Ok! Takže jsem dnes navždy odhodila starou princeznu a jdu přemýšlet nad tím: Čím budu, až budu velká?!“ Zdá se, že si od nového účesu slibuje i příval nových rolí, možná trochu vyzrálejších, než ztvárňovala doposud.

Přitom změnu svého vzhledu nijak dopředu neplánovala a dokonce se k ní rozhoupala bez souhlasu svého muže, scenáristy Rudolfa Merknera (46). „Rudík bude smutný,“ prozradila totiž mimoděk u jedné z fotek.

Ovšem vypadá to, že ten si na změnu à la Postřižiny rychle zvykl. Bernášková je tak moc spokojená, že se odhodlala. „Netušila jsem, jak moc se osvobodím. Nebojte se změn! A dělejte věci tak, jak je cítíte,“ vzkázala na sociální síti dámám s podobným problémem.

Připojila také fotku, na níž má vlasy navlněné a působí tak, jako by si právě odskočila z natáčení seriálu První republika. Jenže tam se doposud neobjevila. Bude tak mít s dobovým účesem víc štěstí a získá roli alespoň v další řadě retroseriálu?

VIDEO: Jak nakupovaly oblečení slavné maminky?

Video
Video se připravuje ...

Jak nakupovaly jarní oblečení slavné maminky? Maminka.cz, Supermámy.cz/David Hanuš

 

Fotogalerie
38 fotografií