„Já bojuju vždycky fér. Přemýšlím, jestli jsem takhle někdy bojovala o nějakého muže. A ano, bojovala. Ale vždycky ženskými zbraněmi. Ani po velkých životních zkušenostech, kdy mně bylo ublíženo nějakou ženou, tak jsem se s tou ženou nesetkala a nevyříkávala jsem si to s ní, protože si myslím, že je to věc toho muže, který na sebe naváže dvě ženy,“ řekla Super.cz Jana Bernášková.

„U mého bývalého muže se to vyřešilo tak, že šel za novou láskou, ale já jsem to nikdy s jeho přítelkyní a po čase manželkou neřešila, protože si myslím, že to ani nebyla její věc, že to byla věc toho muže, který má tu zodpovědnost ke své manželce nebo ženě, kterou opustí,“ uvedla.

S Henrietou Hornáčkovou, ke které Drábek odešel, má Jana neutrální, ale slušný vztah. „Když se potkáme, tak se pozdravíme, chováme se k sobě navzájem slušně. Starala se několik let o mé dítě, je dobře, že se k Justýně chovala hezky. Několikrát jsme ji pozvali k nám domů, byli jsme u nich doma... Ale že bychom byly nějaké kamarádky, to ne. Nejsme úplně stejné krevní skupiny, jsme každá jiná, ale vycházely jsme spolu dobře a slušně,“ uzavřela Bernášková.

Fotogalerie
25 fotografií