Když se Drábek s Bernáškovou po šesti letech rozešli, rozpoutal se mezi nimi lítý boj o dceru Justýnu. Režisér žádal střídavou péči, herečka chtěla výhradní péči a dcera psychicky trpěla!

Spor bývalých partnerů nejvíc odnesla jejich čtyřletá dcera. Byla na tom tak psychicky špatně, že soudkyně navrhla umístění do ústavní péče. Paradoxně až tohle Janě a Davidovi otevřelo oči a na výchově, jež bude vyhovovat oběma, se hodně rychle dohodli. Bernášková dostala Justýnu do vlastní péče, ale kdykoliv se chce dcera se svým otcem vidět, umožní mu to. Bernášková je provdaná ze scenáristu Rudolfa Merknera a mají spolu syna. 

David začal randit s herečkou Henrietou Hornáčkovou a v září 2013 se vzali. I když spolu pracovali na společných divadelních projektech a užívali si v soukromí, manželství vzalo začátkem letošního roku zasvé.

„Je to tak. S manželem už nejsem. Nechtěla bych to dopodrobna rozebírat, je to poměrně čerstvé. Těžko se mi o tom mluví, je to osobní věc,“ řekla Super.cz Henrieta. Ale hlavním důvodem je prý to, že herečka chce dítě, ale Drábek už ne...

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Cest domů Hornáčková: Prožila jsem špatné a tlusté období Markéta Reinischová, Tomáš Sovinský

Fotogalerie
8 fotografií