Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Řidič unesl zákaznici a zneužil ji: Za jízdu hrůzy zaplatila 22 tisíc!

Chlípný řidič Uberu zneužil spící pasažérku
Chlípný řidič Uberu zneužil spící pasažérku  (Autor: FBI, Archiv)
Autor: chal - 
19. října 2018
15:03

Tak takovou reklamu asi Uber nechce. Jeden z jeho řidičů totiž unesl spící pasažérku a u krajnice ji v autě zneužil. Společnost pak ženě navíc za jízdu naúčtovala tisíc dolarů (přes 22 tisíc korun).

K hrůznému incidentu došlo na východě USA. Federální vyšetřovatelé v úterý obvinili řidiče Uberu, který unesl spící zákaznici, osahával ji, vysadil ji 100 km od místa, kam chtěla,  a navíc jí naúčtoval tisíc dolarů za jízdu, kterou ani neabsolvovala.

Nejmenovaná Američanka 21. února využila služby Uberu, aby se dostala z New Yorku domů do přibližně 50 kilometrů vzdáleného města White Plains. Přijel pro ni Harbir Parmar (24), který však měl se zákaznicí úplně jiné plány.

Pasažérka usnula na zadním sedadle, a když si toho zvrhlý řidič všiml, zastavil u krajnice a přesunul se na zadní sedačku. Žena se po chvíli probudila s jeho rukama pod tričkem. Když si úchyl všiml, že je jeho oběť vzhůru, sedl si zpátky za volant a rozjel se.

Zneužitá pasažérka nejdřív Parmara prosila, aby ji vzal domů, pak cílovou destinaci změnila a chtěla rovnou na policejní stanici. To pro řidiče nepřicházelo v úvahu a místo toho ji vykopl z auta na kraji dálnice asi 100 kilometrů od domova.

Domů se dostala až kolem půl čtvrté ráno jiným taxíkem. Tam navíc zjistila, že jí Uber strhnul přes tisíc dolarů za jízdu z New Yorku do Bostonu. To je nějakých 350 kilometrů, které zákaznice v Parmarově autě rozhodně neujela.

Chlípnému řidiči hrozí za sexuální násilí, podvod na zákazníka (opakovaný, na Parmara bylo vzneseno celkem 11 stížností) a únos až doživotí.

agfor ( 19. října 2018 16:27 )

K takovému ksichtu sednout jen s odjištěnou pistolí v kapse.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání