Herečka, která se v srpnu stala maminkou, nedávno úspěšně ukončila šestinedělí a hned toho využila k tomu, aby vyrazila „mezi lidi“. Příležitost se jí naskytla teď o víkendu, kdy se natáčel první díl dlouho očekávané deváté řady taneční show StarDance. Přestože nevynesla žádnou úžasnou róbu za x tisíc, vypadala božsky – s výraznými červenými náušnicemi, které ladily s rudou rtěnkou, v jednoduché žluté halence a ve veselých květovaných kalhotách. S miminkem doma zůstal buď její přítel, šéf činohry Národního divadla moravskoslezského Vojtěch Štěpánek, nebo maminka.

Oběma ostatně před pár dny Leichtová dojemně děkovala i na Instagramu v příspěvku, kterým jednoduše a stručně shrnula šest náročných týdnů po narození prvního dítěte. „Děkuji svému tělu, že dokázalo vypěstovat a odrodit takovou krásu a děkuji, že se tak krásně zahojilo. Děkuji svojí mysli, že je klidná. Děkuji svému srdci, že je láskyplné. Děkuji Vojtovi, že je tak skvělý táta, byť bez zkušeností. Děkuji svojí mamince, že se o nás v prvních týdnech krásně starala (a za ty borůvkový knedlíky),“ svěřila třiceti tisícům svých followerů. „Děkuji našemu děvčátku, že je taková, jaká je, a že tak krásně prospívá. A možná proto, že mě jímá nostalgie, vykouzlila svůj první vědomý úsměv. A za ten největší dík...!“

Leichtová mimochodem ve StarDance minulý ročník účinkovala a byla proto nejspíš zvědavá na své kolegy. Jí tanečního partnera v osmé řadě dělal Václav Masaryk, ten však tento rok v soutěži neúčinkuje. Hodně se tehdy psalo o tom, že si krásná herečka se svým tanečníkem příliš nesedli, a podle zdroje z Kavčích hor údajně požadovala i někoho jiného. Poté, co jako pár v soutěži skončili, mu však napsala srdceryvné vyznání na Facebooku, ve kterém nešetřila superlativy, poklonami a jinými cukrbliky. „Jsi skvělej učitel. Máš krásnou duši a děkuji, že jsem měla možnost ji poznat. Buď dál sám sebou! Vždycky ti budu fandit,“ rozplývala se Leichtová. Zda to vyznání bylo upřímné, či ne, to ví nejspíš jenom oni dva.

Video
Video se připravuje ...

Kristýna Leichtová: V depresích si pouštím akční komedie! David Turek, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
33 fotografií