Ačkoliv se finalistka Miss Universe SR 2009 zatím nemůže pyšnit vlastním bříškem ani pozitivním těhotenským testem, přesto si už za pár měsíců bude moci v náručí pochovat děťátko. Stane se z ní totiž pyšná tetička!

Sama Jasmina to prozradila na Instagramu. Ke společné fotce se svou sestrou Alexandrou napsala krásný vzkaz: „Všechno nejlepší mé nejlepší sestře na světě! Mít sestru je největší dar, nejlepší kámoška, nejupřímnější druhé já, díky kterému nikdy nikdy NIKDY (ani kdybys na chvíli chtěla) nebudeš sama.“

Jenže následně se ukázalo, že sestřiny narozeniny nejsou jedinou událostí, které Alagič oslavuje. „Čeká nás úplně nová etapa díky Tobě a mimi Tobě, co v Tobě roste. A já už se nemůžu dočkat a slibuju, že budu nejlepší tetkou Jasminou, jakou jen budu umět být,“ přiznala nenarozené miminko, které už teď miluje stejně jako jeho maminku.

Jistě bude o synovce či neteř ráda pečovat a připraví se tak na vlastní mateřství. Koneckonců se možná nechá inspirovat a zanedlouho už pod srdcem bude nosit dítě i ona. Ostatně její partner Rytmus by si jistě potomka moc přál. Údajně právě nenaplněná touha po společném dítěti byla také jedním z hlavních důvodů, proč mu to nevyšlo s bývalou partnerkou Darou Rolins (45).

VIDEO: Připomeňte si, jak Jasmina nejprve mlžila ohledně svého vztahu s Rytmusem! 

Video
Video se připravuje ...

Jasmina Alagič o románku s Rytmusem: Jsme kamarádi... Adriana Šoltésová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
95 fotografií